Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На Поділ із вітерцем

На Поділ із вітерцем

Уже до кінця цього року потрапити з Печерська на Поділ стане набагато легше, ніж було досі. За словами віце–прем’єр–міністра Олександра Вілкула, другу частину тунелю транспортної розв’язки на Поштовій площі, в яку вже вклали 400 млн. гривень, мають відкрити під Новий рік. Повністю розв’язка буде готова до наступного літа.

Європи «побільшає»

Європи «побільшає»

Івано–Франківськ завзято продовжує демонструвати свою проєвропейську орієнтацію. Після того як на всіх в’їздах до обласного центру два тижні тому встановили нові таблиці, де поряд із назвою міста з’явився прапор Євросоюзу, мер Віктор Анушкевичус зініціював перейменування реконструйованої вулиці Проектної, розташованої в престижному мікрорайоні поблизу тутешнього озера, на Європейську.

Недовго музика грала...

Недовго музика грала...

Невгамовні запорізькі комуністи отримали чергового відкоша. Ще не вщухли пристрасті з приводу зруйнування ініційованого ними пам’ятника Сталіну, як сталася нова оказія. Цього разу — з меморіальною дошкою «видатному радянському політичному та державному діячеві» Леоніду Брежнєву. Її повiсили на будинку на розі вулиць Леппика і Дзержинського.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Біла Акація почервонiла вiд кровi

Біла Акація почервонiла вiд кровi

Очевидці страшної аварії вже встигли назвати її «справжньою м’ясорубкою». Водій «Тойоти» не впорався з керуванням, вилетів на зустрічну смугу і врізався у «Хюндай», що їхав назустріч. Останній, у свою чергу, збив «ВАЗ» — автівку, яка мчала слідом.

Досвяткувався

Досвяткувався

Мешканець багатоповерхівки постраждав через власну недбалість: він намагався зробити саморобні петарди на продаж за допомогою пороху та підручних засобів, а в результаті отримав некеровану  «гримучу суміш», що вибухнула просто у нього в долонях. У результаті він не тільки залишився без рук, а й отримав досить складну травму очей.

Антиприродна акцiя

Антиприродна акцiя

Купи брудного картону, дерев’яні палети, пляшки, пластиковий посуд, вивернуті «з м’ясом» і завалені ліхтарі — такий слід залишили по собі учасники мітингу на підтримку Віктора Януковича. У неділю вони згорнули свою показову громадську діяльність і вирушили по домівках на період свят.

Десятихвилинка

Десятихвилинка

Учора засідання Київради відбувалося не за звичною адресою. Оскільки Хрещатик, 36 перетворився на пункт обігріву для мітингувальників Євромайдану, Галина Герега вирішила провести засідання у Солом’янській райдержадміністрації.

Всі статті рубрики