Зарплату отримала посмертно

Зарплату отримала посмертно

Трагедією закінчилася регулярна невиплата зар­плати на Миколаївському суднобудівному заводі імені 61 комунара: одна з працівниць померла від інсульту, так і не дочекавшись своєї зарплати. За словами колег, Марія Моісеєнко пропрацювала на рідному підприємстві більше 40 років.

Лелекам збудують будинок

Лелекам збудують будинок

У номері від 25–26 жовтня цього року «УМ» розповідала про зруйнування лелечого гнізда енергетиками у Коростенському районі на Житомирщині. Як відзвітували тоді працівники служби, діяли вони на підставі вимог контролюючих державних органів у галузі електроенергетики.

Теща–рятівниця

Теща–рятівниця

Не знати, носитиме на руках після повернення з лікарні додому 52–річний селянин свою тещу чи ні, але порятунком їй таки завдячуватиме. Ще й раніше в сім’ї, де дружина була молодшою за чоловіка на цілих два десятки років, неодноразово виникали конфлікти, проте до порахунків із життям справа не доходила.

Діяв, як чоловік

Діяв, як чоловік

На урочистій лінійці в Уланівській школі Глухівського району школяра нагородили незвичайною для навчального закладу грамотою: за виявлену мужність і героїзм при рятуванні життя людини.

Всі статті рубрики