Пекельний тур

Пекельний тур

Страшною трагедією завершився невдалий обгін, на який пішов водій комфортабельного автобуса «Вольво» в індійському штаті Андхра–Прадеш. За різними даними, автобус чи то одразу зіштовхнувся з бензовозом, чи спершу через надто різкий маневр водія налетів на дорожнє загородження, а вже тоді «зрикошетив» у бензовоз і вибухнув.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Незграба з вибухівкою

Незграба з вибухівкою

У популярному серед іноземних туристів курортному місті Сус на східному узбережжі Тунісу вчора було скоєно теракт. Терорист–смертник підірвав себе на пляжі поруч із готелем Ryadh Palms. Як припускають місцеві правоохоронці, чоловік мав на меті задіяти вибуховий пристрій на території готьної території, але проникнути всередину йому не вдалося.

Утер носа Обамі

Утер носа Обамі

Авторитетний журнал «Форбс» учора оприлюднив свій щорічний рейтинг найвпливовіших людей світу. Президент США Барак Обама та канцлер ФРН Ангела Меркель, які торік посідали в цьому престижному списку першу і другу позиції, цього року виявилися не в фаворі (можливо, через те, що посварилися?). Обама цього разу другий, Меркель — узагалі п’ята.

Всі статті рубрики