Переходити на зимовий час краще в листопаді

Переходити на зимовий час краще в листопаді

Уже в ці вихідні, в ніч iз суботи на неділю, в Україні скасовується «літній» час. Для цього о четвертій годині ночі стрілки годинників слід перевести на годину назад. Нагадаємо, що зимовий час є природним для України — він відповідає біоритмам місцевого населення. Втім, окрім можливості поспати на годину довше, у переведенні стрілок є й один мінус, адже тепер о 17­й годині вже буде поночіти.

Бузьки без хати

Бузьки без хати

Лелеку здавна вважають символом сімейного благополуччя, щастя та любові до рідної землі. В Україні до лелек ставляться як до священного пернатого. Двір, де є лелече гніздо, вважається щасливим. Розорити гніздо лелек, полохати їх — завжди вважалося великим гріхом.

«Червоний півень» для пана Фрунзе

«Червоний півень» для пана Фрунзе

Пожежа, що почалася минулої ночі, о 01.40, у супермаркеті електроніки Voltmart, була настільки масштабною, що вогнеборці гасили її більше трьох годин. Займання між стіною маркету і вітриною меблевого салону, що під одним дахом із Voltmart, угледів охоронець супермаркету і відразу зателефонував на службу порятунку.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Подяка за порятунок

Подяка за порятунок

Олександра Попова, яка півтора року тому стала жертвою безробітного садиста і три місяці перебувала в комі, завершила повний курс реабілітації. Нагадаємо, що ця трагедія, яка сталася практично в один день із зґвалтуванням та спробою спалення Оксани Макар, сколихнула все суспільство. На лікування дівчат гроші збирали всім миром, як прості люди, так і благодійні фонди.

Не пірат, а кухар і хуліган

Не пірат, а кухар і хуліган

Олександра Попова, яка півтора року тому стала жертвою безробітного садиста і три місяці перебувала в комі, завершила повний курс реабілітації. Нагадаємо, що ця трагедія, яка сталася практично в один день із зґвалтуванням та спробою спалення Оксани Макар, сколихнула все суспільство.

Хата на 2 мільйони

Хата на 2 мільйони

Пристрасті навколо зруйнованої хати чумака в селі Моринці на Черкащині продовжують розгоратися. Учора з трибуни Верховної Ради народний депутат Ірина Геращенко розповіла про те, що побачили на батьківщині Шевченка її помічники, які особисто побували на місці подій. «Там усе набагато гірше, аніж навіть передбачалося.

Всі статті рубрики