Заґратований «Світанок»

Заґратований «Світанок»

Антифашистські демонстрації у Греції таки досягли своєї мети. У суботу, після масових виступів проти ультраправої партії «Хрісі авгі» («Золотий світанок»), які відбулися в Афінах минулого тижня, верхівку цієї політичної сили було заарештовано.

Непристойні жести

Непристойні жести

Поки на південному заході Пакистану ховають загиблих від землетрусу тижневої давності, в результаті якого загинуло, за останніми даними, щонайменше 800 людей, на північному заході — інша біда.

Освіта — харам!

Освіта — харам!

Після кривавої трагедії в столиці Кенії Найробі, де терористи вбили близько 70 і впродовж чотирьох діб тримали в заручниках ще десятки відвідувачів торговельного центру, увагу світової спільноти знову привернула Нігерія — інша мішень постійних терористичних атак.

Місто вбивчих контрастів

Місто вбивчих контрастів

Місто Мумбаї (колишній Бомбей) — найбагатше і, водночас, найбільш густонаселене місто Індії. Поряд із розкішними кварталами, де вартість квартири чи вілли становить суми з багатьма нулями, туляться страшні нетрі й дешеві багатоповерхівки по типу наших «хрущівок».

Віденський вальс для двох

Віденський вальс для двох

Правляча в Австрії широка коаліція Соціал–демократичної та Народної партій залишається при владі ще на п’ять років. На виборах до Національної Ради (ниж­ньої палати парламенту), що відбулися минулої неділі, партнери на двох здобули майже 51% голосів.

Берлусконі розвалює коаліцію

Берлусконі розвалює коаліцію

Прем’єр–міністр Італії Енріко Летта позавчора зустрівся з президентом Джорджо Наполітано, аби обговорити урядову кризу в країні. Вона виникла через критичне погіршення відносин між коаліційними партнерами – прибічниками Летти та представниками партії «Народ свободи» колишнього прем’єра Сильвіо Берлусконі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Красива й не в бікіні

Красива й не в бікіні

Переможницею конкурсу краси «Міс світу», який цього року відбувався на індонезійському острові Балі, стала представниця Філіппін Меган Янг. До десятирічного віку Меган, чия мати філіппінка, а батько — американець, мешкала у США.

Всі статті рубрики