Рай для малих і великих дослідників

Рай для малих і великих дослідників

Виявляється, наука може бути цікавою! Якщо ви у школі не полюбляли фізику, хімію і вважали ці предмети занадто нудними, київський музей популярної науки і техніки «Експериментаріум», що на Подолі, допоможе кардинально змінити свою думку.

«Мокруха» триває

«Мокруха» триває

Дощі, які набридають людям ще з кінця літа, продовжуватимуть своє «знущання». Як зазначають синоптики, в Україну іде ще один циклон. Він несе з собою холод та нові дощі. А в районі високогір’я Карпат навіть можливий сніг.

Над прірвою на Подолі

Над прірвою на Подолі

Інцидент стався 20 вересня близько 6:30 ранку. Киянка Ганна Демидова їхала до автовокзалу через Подільський узвіз, і раптом її авто зависло над глибоким урвищем. «У моєї мами того дня був день народження, тож я прокинулась о 5–й ранку, сіла за кермо та поїхала зустрічати її на автовокзал. Їхала своїм улюбленим маршрутом, кермувала обережно.

«Сальнi» жарти

«Сальнi» жарти

У місті Лева кілька днів поспіль невідомі розповсюджували листівки, в яких закликали не вступати в Євросоюз. Автори агіток пояснювали свою позицію тим, що, за правилами Євросоюзу, продаж м’яса, яєць, сала, масла та молока, виготовлених у домашніх умовах, буде заборонено.

Фатальний дебош

Фатальний дебош

Трагедія сталася в селі Синюха Новоархангельського району. Там різанину у власній оселі влаштував 29–річний молодик. Три роки він жив із 31–річною жінкою та її двома малими дітьми.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Подряпини чи спроба самогубства?

Подряпини чи спроба самогубства?

Цими днями з’явилася інформація, що в Харківській виправній колонії посиленого режиму №12 працівники пенітенціарного закладу жорстоко побили Сергія Павличенка, після чого хлопець намагався перерізати собі вени на шиї.

По головній вулиці — з «вишиваним» оркестром

По головній вулиці — з «вишиваним» оркестром

Акція «Полтава вишивана» неабияк «олюднила» пафосний офіціоз до 70–річчя визволення міста від фашистських загарбників. Пам’ятну визвольну дату 23 вересня тут традиційно «суміщають» із Днем міста, який святкували вчора.

Всі статті рубрики