«Щука» у рибальських сітях

«Щука» у рибальських сітях

Бойову субмарину водолази кримського Чорноморського центру підводних досліджень, нагадаю, виявили на початку літа поблизу мису Тарханкут на глибині близько півсотні метрів. Це так звана «Щука», точніше «Щ–216», що була на озброєнні бригад дизельних середніх підводних човнів радянських флотів у 30—40–х роках минулого століття.

«Курортний» зорепад

«Курортний» зорепад

Один iз найстаріших кінофестивалів світу мріють відвідати мільйони кіноманів. Заснований ще у 1946 році, чеський кінофорум спершу відбувався раз на два роки, однак iз 1994 року з отриманням статусу кінофестивалю класу «А», Карлові Вари щороку приймають тисячі гостей і презентують сотні короткометражних та повнометражних фільмів.

З мiсця в «Кар’єр»

З мiсця в «Кар’єр»

В Умані завдяки професійним діям рятувальників вдалося запобігти нещасному випадку під час святкування іудейського Нового року. Біда трапилася з одним із паломників на водоймі, яку в місті називають «Кар’єром».

П’яна «Кобра»

П’яна «Кобра»

Уночі 2 вересня на 51–му кілометрі траси Бориспіль—Дніпропетровськ водій «Miцубісі Галант», порушивши Правила дорожнього руху, влетів у мотоцикл ІЖ «Планета». Внаслідок ДТП і водій, і пасажир мотоцикла загинули від черепно–мозкових травм.

Росія фабрикує справу?

Росія фабрикує справу?

Азово–Чорноморська міжрайонна природоохоронна прокуратура Російської Федерації направила справу до відділу дізнання та адміністративної практики прикордонного управління ФСБ у Краснодарському краї — заявили в російській прокуратурі.

Землю — киянам, та не всім

Землю — киянам, та не всім

Київська міська держадміністрація підготувала проект щодо врегулювання механізмів передачі комунальних земельних ділянок громадянам. Через дефіцит землі в КМДА пропонують передавати земельні ділянки лише людям iз київською реєстрацією та тим, хто стоїть у квартирних чергах.

По картоплю — без «накруток»?

По картоплю — без «накруток»?

Прем’єр–міністр Микола Азаров доручив Міністерству аграрної політики та продовольства і керівникам місцевих державних адміністрацій забезпечити регулярне проведення продовольчих ярмарків, склавши графік таких заходів до кінця поточного року.

Всі статті рубрики