Краса і сила проти дурману

Краса і сила проти дурману

Хоча Івано–Франківщина, порівняно з іншими регіонами держави, вважається однією з «найчистіших» щодо поширення наркотиків областей (на обліку перебуває лише близько трьох тисяч місцевих любителів протизаконного кайфу), до групи ризику й тут усе частіше потрапляють підлітки.

Хасиди не винні

Хасиди не винні

Напередодні хасидського Нового року в Умані жорстоко побили міліціонера. Він прибув до міста для охорони громадського порядку у складі зведеного загону черкаської міліції, який нараховує цього разу 500 осіб.

Забив дитину до смертi

Забив дитину до смертi

За своє невелике життя цей малюк неабик натерпівся: як з’ясували правоохоронці, протягом семи місяців хлопчика били практично щодня. На тілі дитини судмедексперти знайшли безліч як свіжих, так і старих синців.

Перший відкритий усім вітрам урок

Перший відкритий усім вітрам урок

Першовересневої ідилії з нагоди початку нового навчального року в Полтаві не вийшло. Бо ж саме першого вересня в ті хвилини, коли посадовцям і чиновникам належало вітати дітей на святкових шкільних лінійках, до них «у гості» під стіни міської ради прийшли учні початкової школи з околиці Полтави — селища Червоний Шлях — та їхні батьки.

Всі статті рубрики