Краса і сила проти дурману

03.09.2013

Хоча Івано–Франківщина, порівняно з іншими регіонами держави, вважається однією з «найчистіших» щодо поширення наркотиків областей (на обліку перебуває лише близько трьох тисяч місцевих любителів протизаконного кайфу), до групи ризику й тут усе частіше потрапляють підлітки. Які адреналінові замінники дурману з користю для фізичного та інтелектуального здоров’я можна запропонувати підростаючому поколінню, продемонстрували в середмісті Івано–Франківська учасники акції «Прикарпаття проти наркотиків», ініційованої обласним управлінням міліції.

У цікавому дійстві взяли участь байкери клубу Wild Biker та спортсмени–велосипедисти, кінологи й майстри рукопашного бою, аматори сучасного танцю та музиканти. За активний і здоровий спосіб життя земляків агітували володарка титулу «Міс Україна–2013» Анна Заячківська, багаторазовий рекордсмен України стронгмен Назар Павлів, відомий хореограф Ярослав Бабчук і багаторазовий чемпіон зі спортивних танців Федір Хашалов.

На завершення масової акції відбувся танцювальний флеш–моб за участю понад сотні молодих добровольців та концерт відомого гурту «Фліт».