Хороші гроші

Хороші гроші

Гривні — 17 років! Нагадаємо, перші нові купюри з’явилися на початку вересня 1996 року. Одночасно було припинено дію купонокарбованця, який належало вивести з обігу у вкрай стислий термін — до 16 вересня 1996 року. У готівковий обіг було введено гривневі банкноти більш ніж на 3,1 мільярда гривень.

Із наступаючим!

Із наступаючим!

З 1 вересня до України почали прибувати перші паломники — брацлавські хасиди. Сповідники юдейського хасидизму щорічно приїжджають до Умані, аби відсвяткувати Рош Ха–Шана (єврейський Новий рік).

Обмiнний процес

Обмiнний процес

«О 19.30 за київським часом судно «Етель», на борту якого перебуває 19 моряків, громадян України, яких затримали 17 липня у порту Бенгазі, було звільнено і вийшло з порту в напрямку Кіпру.

Подражнило й відлетіло в теплі краї

Подражнило й відлетіло в теплі краї

Несподівано рано — 28 серпня — у столиці закінчилося метеорологічне літо. Як констатують у Центральній геофізичній обсерваторії, вже наступного дня — 29 серпня — середньодобова температура опустилася до 13,9 °C, що нижче за 15 градусів, які є межею метеорологічного літа. Варто нагадати, що цьогорічне літо розпочалось 26 квітня.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Труба трубному?

Труба трубному?

Ця звістка пролунала, немов грім серед ясного неба, ще в травні цього року. Тоді зазвучала інформація про плани керівництва підприємства з виробництва труб скоротити 2,4 тисячі працюючих. Щоправда, згодом таку вражаючу цифру дещо зменшили.

Прапорознищувачi

Прапорознищувачi

Вранці 31 серпня в місті Берегове четверо молодиків віком від 16 до 23 років зняли з флагштоку біля міського осередку ВО «Свобода» жовто–блакитний стяг і підпалили його. Учасники наруги перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Купив життя. Недорого

Купив життя. Недорого

Інцидент стався у суботу о 8–й ранку в селі Круглик Києво–Святошинського району. За інформацією глави Незалежної медіа–профспілки Юрія Луканова, яку він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook, журналіст Віктор Міняйло, редактор програми «Автомандри» на каналі ТВі, прямував до ветлікарні забрати свого пса після операції.

Всі статті рубрики