НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Колоски з чорною стрічкою

Колоски з чорною стрічкою

У рамках заходів, організованих до Х Світового конгресу українців, що цими днями відбувається у Львові, учасники конгресу, містяни, духовенство та представники влади вшанували пам’ять жертв Голодомору 1932—33 років.

Тернопіль у жалобі

Тернопіль у жалобі

Як «УМ» уже повідомляла, 20 серпня на 209–му кілометрі автодороги Стрий—Тернопіль—Знам’янка вантажiвка з причепом, вилетівши на зустрічну смугу, буквально розчавила мікроавтобус iз тернопільськими жінками–підприємцями.

Пограбування Їжачка

Пограбування Їжачка

Встановлену на Пейзажній алеї скульптуру київського митця Костянтина Скритуцького днями пошкодили вандали. Герой однойменного культового мультика режисера Юрiя Норштейна «Їжачок у тумані», який вмостився перепочити на пеньок на перерестi вулиць Золотоворітської та Рейтарської, до друга гостинчик не доніс — вузлика поцупили вандали.

Так наказали «голоси»

Так наказали «голоси»

З’ясовано нові подробиці страшного вбивства в селищі Полігон, що на Миколаївщині. Нагадаємо, там було вирізано цілу родину Симакових — вціліли лише восьмирічний хлопчик і 47–річна жінка. Остання вже прийшла до тями у лікарні і дала свідчення правоохоронцям.

Є людина — є проблема

Є людина — є проблема

Інцидент за участю вiдомого українського спортсмена, затриманого за підозрою у викраденні людини в Ліберії, обростає новими подробицями. Свою версію подій газеті «Сєгодня» виклав бізнес–партнер Олега Лісогора Сергій Чернишов. Зокрема, Чернишов заявив, що українець Іван Сліпченко, у викраденні якого їх звинувачують, приїхав у компанію в березні, але поки не працював.

Спеку та магнітну бурю замовляли?

Спеку та магнітну бурю замовляли?

До кінця тижня погоду в Україні визначатиме область підвищеного тиску. На переважній частині території опади не очікуються, а температура повітря ще буде по–літньому ­спекотною, тому в деяких регіонах існує небезпека пожеж.

НЕМОжливий крок до свободи

НЕМОжливий крок до свободи

Історія з київським дельфінарієм, яка тривала понад півроку, нарешті досягла апогею. Господарський суд міста Києва прийняв рішення про знесення «Немо», що розташований за адресою: просп. Академіка Глушкова, 9, задовольнивши позов інспекції державного архітектурно–будівельного контролю у м. Києві.

Всі статті рубрики