Великій Алушті — великий «шмон»

Великій Алушті — великий «шмон»

Дев’ять оперативних груп, до складу яких увійшли як співробітники практично всіх служб місцевої міліції, так і предс тавники СЕС, Держслужби з надзвичайних ситуацій і Міндоходів, раптовою одноденною перевіркою охопили фактично всю приморську зону Малоріченського, Рибачого, Партеніта, Сонячногірського.

Спиляли «Центр України»

Спиляли «Центр України»

На Черкащині невідомі спиляли географічний знак «Центр України», який було встановлено неподалік села Мар’янівка Шполянського району. Саме тут, як вирахували вітчизняні вчені, й розташована та точка, яка є «золотою серединою» нашої країни.

На межі здорового глузду

На межі здорового глузду

Під егідою боротьби з угорським шовінізмом закарпатські активісти ВО «Свобода» домагаються знесення пам’ятного знаку, встановленого на честь 1100–річчя переходу угорців через Карпати для поселення на українських землях, які у 1896 році входили до складу Австро–Угорщини.

Загиблим у Московії...

Загиблим у Московії...

У Львові готуються до відкриття пам’ятника українцям, які загинули на території Росії. Це буде камінь, де висічуть імена тих, хто помер у Московії за часів уже незалежної України. Встановити пам’ятник планують на вулиці Левицького біля консульства Росії.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Душу й тіло ми положим…

Душу й тіло ми положим…

Виходячи з результатів серпневого дослідження соціологічної групи «Рейтинг», 81 відсоток опитаних українців у тій чи іншій мірі вважають себе патріотами своєї держави. Прикметно, що 40 відсотків наших співвітчизників однозначно висловили свою любов до Батьківщини, називаючи себе націоналістами, а ще 41% відповіли «швидше так, ніж ні».

Чи випливе Лісогор із Ліберії?

Чи випливе Лісогор із Ліберії?

У дивну й дуже неприємну історію потрапив у Ліберії відомий у минулому український плавець, багаторазовий чемпіон світу та Європи Олег Лісогор. Як повідомило позавчора місцеве видання heritageliberia.net, поліція Ліберії затримала Лісогора та його бізнес–партнера Миколу Чернишова й обвинуватила в тому, що вони викрали й дев’ять днів незаконно утримували в одній iз квартир Монровії іншого громадянина України.

Замахнулись на жінку

Замахнулись на жінку

У Раві–Руській Львівської області невідомі знищили пам’ятник, встановлений на честь Української повстанської армії. Пам’ятник у вигляді жінки з піднятими руками, яка розриває кайдани, було відкрито у 2008 році. Він стояв у парку, що прилягає до будівлі Рава–Руської міської ради, за кілька метрів від самої установи.

Всі статті рубрики