Французький легіон

Французький легіон

Два тури прем’єр–ліги поспіль команди–господарі вирізняються неабиякою гостинністю. Позаминулих вихідних гості розжилися очками в семи поєдинках, а минулого уїк–енду в їхньому активі чотири виїзні звитяги. Підтримкою рідних стін не змогли скористатися як аутсайдери першості, так і один із її фаворитів. Натомість свої «чергові» перемоги здобули призери минулої першості, не пропустивши при цьому жодного м’яча на трьох.

Вася плюс Саша

Вася плюс Саша

Як не прагнуло керівництво «Українських отаманів» зберегти минулорічний склад на новий сезон WSB, проте повторно штурмувати вершину напівпрофесійного боксу нашій команді доведеться без двох ключових персон — олімпійських чемпіонів Василя Ломаченка та Олександра Усика, які днями підписали контракт із промоутерською профі–компанією Тop Rank.

Остання репетиція

Остання репетиція

Чемпіонат України з легкої атлетики, що минулими вихідними завершився в Донецьку, став останнім етапом відбору на світову першість, яку за два тижні прийматиме столиця Росії. Власне за підсумками національного форуму виконком Федерації легкої атлетики України мав сформувати остаточний склад на «мундіаль». Відзначимо, що прохідним балом на ЧС слугували нормативи категорії «А» та «В».

Класна стабільність

Класна стабільність

Чемпіонат світу з водних видів спорту організаторами розділений на два «відділення». Перший акт — місце для акробатичних трюків стрибунів iз трампліна та театральних постановок синхроністок, другий — арена бою для плавців. Попри те, що «мундіаль» лише перетнув екватор, давши у неділю відмашку майстрам водних доріжок, українська скарбничка має пристойний ужинок. На відміну від одинокої «бронзи» Шанхаю–2011, яку тоді на 10–метровій вишці здобули Горшковозов і Бондар, у Барселоні наші співвітчизники вже п’ять разів сходили на планетарний п’єдестал. Двічі це вдалося зробити стрибунам iз трампліна, а медальний, бронзовий, «хет–трик» — в активі наших водних грацій.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики