Кодекс проти хамства

Кодекс проти хамства

Багаторічні скарги лучан на неякісну роботу міського транспорту, особливо маршрутних таксі, втілилися у документ, який нещодавно затвердили депутати луцької міськради. Хоча чимало міських обранців скептично сприйняли появу цього рішення, однак більшість усе ж проголосувала за «Етичний кодекс водія таксі та маршрутного таксі».

За кордон — за 170 гривень

За кордон — за 170 гривень

Як повідомляє прес–служба партії Демократичний альянс: «Вищий адміністративний суд підтвердив масштабне здирництво у паспортних столах, iз яким ми боремося більш ніж півтора року. Попри титанічні потуги Державної міграційної служби (ДМС), омбудсмана та прокуратури нав’язати всім думку, що паспорт коштує 377,15 грн., суд встановив, що примушування сплатити більш ніж 170 грн. є незаконним».

Її забрав вітер

Її забрав вітер

У той нещасливий день уся сім’я у повному складі вирушила на морське узбереж­жя, а молодята й батьки нареченої не передчували біду. В чистому небі над блакитною гладдю води красиво лiтав яскравий парашут, який видався 20–річній Марині особливо романтичним. Дівчина попросила батьків прокататися разом на моторному катері, сама ж вирішила випробувати всі принади такого екстремального виду спорту, як парасейлінг.

В очі не бачили!

В очі не бачили!

Новий медичний скандал спалахнув у Кіровограді, де нещодавно, як писала «УМ», під час нескладної операції в жіночій консультації від анафілактичного шоку померла 21–річна жінка. Цього разу смертельно «прославився» Кіровоградський обласний протитуберкульозний диспансер, де помер 40–річний Олександр Сиротюк, хворий на відкриту форму туберкульозу. Чоловік три дні пролежав під деревом на території медзакладу, але тамтешні «гіппократи» його вперто не помічали.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Люди проти царьків

Люди проти царьків

Учора вночі жителі Врадіївки штурмували районний відділок міліції. Під час штурму постраждала жінка з дитиною, а одному з пікетувальників прострелили плече і ногу — так правоохоронці захищалися від вимог людей не покривати свого колегу, якого підозрюють у зґвалтуванні 29–річної Ірини Крашкової.

Невигідно, зате легально

Невигідно, зате легально

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Таксі стане по–європейському якісним i безпечним. Принаймні так обіцяють ініціатори законопроекту №2393а «Про перевезення на таксі та перевезення на замовлення» народний депутат Дмитро Святаш, Рада Федерації роботодавців України та ВГО «Українська таксомоторна асоціація» (УТА).

Всі статті рубрики