Без Олега і Віталія

Без Олега і Віталія

Учора на Банковій відбувся акт «прозорості й відвертості» — діалог Президента з парламентською опозицією. Віктор Янукович зустрівся з лідерами фракцій Верховної Ради, серед яких був і очільник «Батьківщини» Арсеній Яценюк. Голови фракції ВО «Свобода» і «УДАР» Олег Тягнибок та Віталій Кличко, як і попереджали, на зустріч не з’явилися. Кличко одразу заявив, що не піде на «кулуарні» рандеву, які відбуваються за зачиненими від журналістів і громадськості дверима, і Тягнибок його підтримав.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Оптимізм на згарищі

Оптимізм на згарищі

Статистичні дані, які з’явилися позавчора, показують: економіка України зараз у такій масштабній кризі, яка не снилася навіть найпесимістичнішим песимістам. Промислове виробництво в Україні за останній рік упало майже на десятину! Хоча і в 2012–му ми також мали суттєвий спад. Міністр фінансів Юрій Колобов визнав: ВВП цьогоріч може зрости на 1–1,5%. Це трохи більше ніж 0%, які дають нам західні експерти, але значно менше, ніж заплановані в бюджеті 3,4 відсотка. Відтак дефіцит держбюджету, який вже нині паралізує роботу державної машини, суттєво зросте.

Такі дрібні неприємності, втім, анітрохи не засмучують Прем’єр–міністра нашої квітучої країни Миколу Яновича Азарова! Зібравши вчора міністрів на чергове засідання, чиновник аналітично повідомив: територія у нас багата, потенціалу в ній чимало, а перспективи просто зоресяйні.

Під кутом не 40о

Під кутом не 40о

Медики констатували у першого заступника міністра фінансів Анатолія Мярковського гіпертонічний криз. Про це повідомила агенція «Інтерфакс–Україна» з посиланням на джерело в медичних колах, продовжуючи тему вівторкової НП, коли опозиція зробила висновок про сп’яніння Мярковського.

Таємниця «золотого ключика» Миколи

Таємниця «золотого ключика» Миколи

У ці дні на вулицях Києва маємо всі ознаки початку активної кампанії з виборів мера міста. В усіх районах тішать око сотні білбордів із гаслом «Владу — киянам! Микола Катеринчук» із зображенням ключа в намальованій руці (кияни вже встигли прозвати цього кандидата «Буратіно»). Ватаги молодиків то тут, то там розмахують білими прапорами аналогічного дизайну. На світлофорах та біля підземних переходів хлопці й дівчата роздають водіям і перехожим буклети від імені Катеринчука із великим заголовком «Попов! Давай, до свидания!» На інтернет–сайтах повсюдно спливає реклама із промовою Катеринчука. Він закликає очистити Київ від «донецьких», супроводжуючи це малюнком уже не ключа, а щура, якого міцна рука цупить за хвоста. А в минулі вихідні паркани обліпили агітаційні плакати в тій самій кольоровій гамі — біле. Чорне, червоне — з характерними елементами чорного піару «Геть Попова і Порошенка!» Очевидно, що й це — справа рук нардепа від «Батьківщини» Катеринчука, який хоче стати єдиним кандидатом опозиції на виборах міського голови (а наразі все йде до того, що опозиція підтримає кандидатуру Петра Порошенка).

Попри роз’яснення Конституційного Суду щодо доцільності проведення виборів міського голови Києва аж у 2015 році, Верховна Рада все–таки може домовитися і призначити їх на серпень або жовтень цього року. Тож поки дата виборів «витає в повітрі», підтриманий потужними фінансовими колами (якими?) Микола Катеринчук узявся за свою активну розкрутку.

Всі статті рубрики