«Ціль номер один»

«Ціль номер один»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Напередодні об’єднавчого з’їзду «Батьківщини» та «Фронту змін», який, імовірно відбудеться цього тижня, у Верховній Раді вибухнув новий скандал iз депутатами–перебіжчиками. Ситуація тим більш прикра для опозиції, що новоявлені «тушки» є мажоритарниками, обраними в областях, де підтримка опонентів діючої влади є традиційно високою — на Івано–Франківщині та Київщині.

Навіть присяга на Біблії, яку всі кандидати від «Батьківщини» складали трохи менше року тому, не утримала слабкі й гріховні людські натури від зради. «Аргументи Сатани», що жонглював папірцями з американськими президентами, виявилися переконливішими для В’ячеслава Кутового з Ірпеня та Володимира Купчака від Коломиї, який ще місяць тому сам засуджував попередніх зрадників, дорікав їм клятвовідступництвом та вимагав позбавити мандатів.

Ті ж нардепи, що встояли перед диявольською грошовою спокусою, розповіли, наскільки привабливі умови висуваються. Так, Валерій Лунченко, Володимир Шкварилюк та ще кілька депутатів розповіли на брифінгу, що їм пропонувалося по 5 мільйонів доларів за вихід iз фракції «Батьківщина», але вони від них відмовились.

За «Перемогу»?

За «Перемогу»?

Минулої неділі проти ночі голові броварського осередку партії «УДАР» Роману Сімутіну спалили його джип «Міцубісі Паджеро», припаркований під вікнами квартири. Трохи раніше рішенням суду партійця позбавили права займатися адвокатською діяльністю, а також затримали та оштрафували «за непокору міліції». В «УДАРі» переконані: тиск чинить місцева влада, яка не втомлюється дерибанити землю.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики