300 метрів відчайдушності

300 метрів відчайдушності

Попри заборону суду, в суботу секс–меншинам таки вдалося провести перший в Україні гей–прайд. Відбувся він, проте, не в центрі столиці, а подалі, біля кіностудії ім. Довженка. Напередодні організатори повідомили, що хочуть проводити не парад (який асоціюється зi святкуванням, карнавальністю), їхня мета — гей–прайд, що означає «акція протесту» або ж «правозахисна хода».

Пікнік на узбiччі

Пікнік на узбiччі

Близько сотні найнужденніших киян зібралися минулої неділі на Володимирській гірці, щоб відсвяткувати День міста. Свято для безпритульних, інвалідів та самотніх літніх людей влаштувала доброчинна організація «Друзі спільности святого Егідія» та студенти й школярі з руху «Молодь за мир».

Почесний член

Почесний член

Днями має остаточно вирішитися дипломатична доля генерального консула Російської Федерації у Сімферополі Володимира Андреєва. І не тільки тому, що він того сам забажав, заявивши про відставку після скандального інтерв’ю зі звинуваченням у зрадництві і колабораціонізмі кримських татар у роки Другої світової війни.

«Жучок» у техпаспортi

«Жучок» у техпаспортi

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Посвідчення водія нового зразка почали видавати вчора, заявив начальник Центру безпеки дорожнього руху Сергій Будник. Щоправда, за його словами, наразі чип буде обов’язковим лише для технічного паспорта автомобіля. Водійські ж посвідчення можна буде отримати й без нього чи з ним — за бажанням.

Погляд звисока

Погляд звисока

Минулої неділі кияни відзначили річницю проголошення Гостинної Республіки — безстрокової мирної акції протесту на захист пам’ятки архітектури. Активісти розвісили на паркані, яким обгороджено Гостинний двiр, фотозвіт про рік боротьби за цю пам’ятку.

Білборди у повітрі

Білборди у повітрі

Вулицю, якою кореспондент «УМ» ходить щодня, нині не впізнати: замість тополиної алеї вздовж будинку лежать iз десяток вивернутих із корінням дерев. На галявинці навпроти відділення комунального підприємства «Сумижитло» на гілках поваленого дерева вже граються неабияк задоволені діти.

Всі статті рубрики