Вогнем і смс–ками

Вогнем і смс–ками

Автомобіль активіста громадської органiзацiї «Дорожнiй контроль» Андрія Ахматова згорів уранці 23 квітня. Власник вбачає в цьому пiдступи Державтоінспекції. Як розповів «УМ» Андрій, напередодні ввечері він, як і зазвичай, припаркував автомобіль на стоянці, а о 6–й ранку наступного дня йому зателефонував охоронець стоянки i повідомив, що хтось пiдпалив автівку. Висновки пожежників: «Мало місце занесення вогнища загоряння».

«Подарунок» трудящим

«Подарунок» трудящим

У Верховній Раді днями зареєстрували проект Трудового кодексу (ТК) авторства «регіоналів» Олександра Стояна та Ярослава Сухого. Основна причина внесення ТК — його «невідповідність сучасним економічним умовам», адже у нас досі функціонує законопроект від 1971 року з численними поправками.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ТВір на заплутану тему

ТВір на заплутану тему

Ситуацiя навколо ще донедавна чи не єдиного опозиційного телеканалу досi не зрозумiла. Позавчора ближче до вечора на збори колективу приїхав бізнесмен Олександр Альтман, новий інвестор. Разом з Артемом Шевченком, який називає себе новим гендиректором ТВі, він переконував журналістів, що «зміна інвестора ніяк не позначиться на редакційній політиці, буде багато грошей» тощо. А вчора незгоднi журналiсти вже були звiльненi.

Лише пообiдi з’явилося повiдомлення, що мiлiцiя порушила кримiнальну справу щодо «майнового самоуправства».

Наступ на храм

Наступ на храм

У середу, коли закінчилася служба і у Свято–Володимирській церкві залишилося небагато вірян i настоятель, тридцять дужих хлопців увірвалися до храму і буквально виштовхали всіх на вулицю. Молодики повісили на церкві замок та банер, який повідомляв, що «починається ремонт, бо зруйнована підлога». Після цього рейдери одягли будівельні жилети й сказали всім, що вони тут робитимуть ремонт. Поводилися вони дуже нахабно. Один із «будівельників» навіть зняв штани й показав ошелешеним прихожанам, серед яких були й діти, голу дупу.

Всі статті рубрики