Дуплет у найважчих

Дуплет у найважчих

Зайве говорити, що Україна має потужну важкоатлетичну школу. А особливих успіхів досягають наші спортсмени в так званій категорії «супертяжів». Чергове підтвердження ця теза отримала в останній день чемпіонату Європи, який у неділю завершився в Тирані. І в чоловічій (понад 105 кг), і жіночій (понад 75 кг) категоріях наші співвітчизники здобули нагороди.

«Махач» під звуки «Козацького маршу»

«Махач» під звуки «Козацького маршу»

У «плей–оф» Всесвіт­ньої серії боксу велике значення має двоматчева стратегія. Адже, відповідно до регламенту, не можна ставити одного й того самого боксера на наступний бій, якщо він відбувається менш як через десять днів після попереднього поєдинку. Перерва між матчевими зустрічами у півфіналі — тиждень, тож склади мають бути різними. З огляду на якість свого кадрового набору, «Українські отамани» їхали на матч до Мілана по рахунок 2:3. Вітчизняні експерти визнавали, що наша заявка передбачала тверду претензію на перемоги Олександра Усика й Дениса Берінчика і сяке–таке сподівання на успіх в інших трьох боях. Але не так сталося...

Румунська вісімка

Румунська вісімка

Уперше за півтора десятиліття опустилася збірна України у третій дивізіон світового хокею, і хокей там відповідний — не надто швидкий та досить примітивний. Якщо підопічні Олександра Куликова покажуть свою вищість над цими критеріями — повернуться в дивізіон ІА. Фактор рідних стін сприяє цьому. І заспів «синьо–жовтих» виявився переконливим. Хоча й суперник, треба визнати, був найслабшим — збірна Румунії.

Штабна криза

Штабна криза

Перед стартом третього в сезоні Гран–прі було тільки й розмов про те, що другий пілот «Феррарі» Феліпе Масса може вп’яте поспіль випередити у кваліфікації свого іменитого напарника по команді Фернандо Алонсо. Іспанцеві навіть довелося іронізувати з цього приводу: «Це справжня драма. Я не спав із Гран–прі Австралії, їм тільки рис, і в мене випадає волосся!» Водночас і кваліфікація, і гонка в Шанхаї показали, чому саме Алонсо, а не Масса має перший номер у «Скудерії». Фернандо, який, нагадаємо, двічі вигравав чемпіонат світу, у кваліфікації фінішував на дві позиції вище свого напарника. А почавши гонку з третього місця, доволі легко її виграв. Тоді як бразилець перетнув фінішну лінію шостим.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вірменська гармата

Вірменська гармата

Після чвертьфінального матчу Ліги чемпіонів між «Боруссією» з Дортмунда та «Малагою», коли всі побачили, що грубих помилок припускаються навіть судді елітного ешелону УЄФА, думається, в Україні варто змістити акцент з арбітражу на сам футбол. Затято критикуючи футбольну феміду, клуби й футболісти лише перекладають провину за низький спортивний результат з «пустого в порожнє». Можливо, як в Англії, слід накласти мораторій на будь–які коментарі роботи суддів?

Красиві, стрункі, підкачані

Красиві, стрункі, підкачані

Думається, у більшості людей при згадці слова «культуризм» перед очима спливають накачані гевали. Але організований національною Федерацією бодібілдингу та фітнесу турнір «Уорлд Леді Кап», що відбувся минулої п’ятниці у Києві, наочно продемонстрував: пов’язавши своє життя зі спортивними тренажерами й гантелями, можна збудувати гармонійне, красиве тіло. Причому в даному випадку йдеться про жінок.

Всі статті рубрики