«Уряд зможе очолити тільки псих»

«Уряд зможе очолити тільки псих»

Після позачергових парламентських виборів в Італії минув місяць, і вчора лідер Демократичної партії П’єр–Луїджі Берсані мав повідомити президентові країни Джордже Наполетано про склад коаліційного уряду. Однак переговори щодо цього просувалися з величезним скрипом і цілком могли зайти в глухий кут.

Весни не буде?

Весни не буде?

Квітень уже майже на порозі, а довгоочікуваного весняного тепла, не кажучи вже про зелену траву та набубнявіння бруньок, усе нема. І прогнози експертів не тішать: як передбачають фахівці, скоро весна взагалі зникне з календаря як пора року. Через кліматичні зміни весняний період ставатиме дедалі коротшим, аж доки не зникне взагалі — зима одразу переходитиме в літо. До такого висновку дійшли польські науковці з полярної станції на Шпіцбергені, які помітили, що пік зими в Арктиці швидко зсувається в бік весни та літа.

Лікарка Смерть

Лікарка Смерть

У Бразилії подією останніх днів став судовий процес над лікаркою з міста Куритиба (до речі, саме в цьому регіоні проживає найбільше бразильських українців). Жінку звинуватили у вбивстві семи пацієнтів відділення інтенсивної терапії місцевого шпиталю «Евангеліка». Водночас слідчі вважають, що вона могла відправити на той світ загалом понад 300 людей.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики