Один у полі снайпер

Один у полі снайпер

Упродовж усього сезону столичні шанувальники баскетболу не надто жалували своєю присутністю матчі «Будівельника» у Єврокубку. По суті, їхня кількість прямо пропорційно залежала від турнірної стадії, однак і на першому матчі «плей–оф» до аншлагу було далеко. Власне під час чвертьфіналу, коли «Будка» приймала «Спартак» із Санкт–Петербурга, Палац спорту прийняв близько трьох тисяч глядачів. Відтак побачити заповнену вщерть арену на півфінальному матчі проти іспанського «Більбао» мало хто сподівався.

Чи «розморозимо» Варшаву?

Чи «розморозимо» Варшаву?

Сьогоднi збірна України проведе відбірковий матч до ЧМ–2014 проти поляків. Команда (гравці і керівництво) поселилася у варшавському готелі «Брістоль», де під час Євро–2012 жила збірна Росії. Хлопці у стриманому, зосередженому настрої.

Тільки бажання замало

Тільки бажання замало

Упродовж багатьох років спортивний Київ жив одним футболом, а середа у більшості мешканців столиці стійко почала асоціюватися з матчами Ліги чемпіонів. Водночас позавчора на спортивних аренах столиці відбувалися напружені хокейні та баскетбольні баталії. Що цікаво, почалися вони в один час, тож фанатам спорту довелося обирати півфінал баскетбольного Єврокубку чи фінал хокейного чемпіонату країни.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Марія Музичук: Віддаю перевагу поєдинкам iз людьми, а не машинами

Марія Музичук: Віддаю перевагу поєдинкам iз людьми, а не машинами

На минулорічному чемпіонаті України одразу три шахістки Катерина Лагно, Анна Ушеніна та Марія Музичук набрали однакову кількість очок, відтак визначати володарку золотої нагороди довелося за допомогою додаткових показників. Схожий за успішністю рівень гри показали дівчата й на командному чемпіонаті світу, де в компанії з Наталією Жуковою та Інною Гапоненко 22 партії виграли, 21 зіграли внічию й лише дві програли. Отже, маючи рівноцінних гравців на практично всіх дошках, українська команда вперше в історії здобула «золото» чемпіонату світу. Про феноменальний успіх наших дівчат у Казахстані зокрема та жіночі шахи загалом «Україні молодій» розповіла одна з чемпіонок, якій по завершенню турніру одразу присвоїли звання «заслужений майстер спорту України», — Марія Музичук.

Всі статті рубрики