Проблема–2000 знову в Україні

Проблема–2000 знову в Україні

З моменту обрання Верховної Ради пройшло більше чотирьох місяців, однак вищий законодавчий орган досі не виконує свої конституційні функції, життєво важливі для країни закони не приймаються. Кабінет Міністрів України в таких умовах не може повноцінно працювати. Вся вертикаль державної виконавчої влади в країні фактично паралізована. З такою резолюцією виступили позавчора громадські організації Харкова і Херсона, які вимагають від Президента розпустити парламент, а заодно — скасувати депутатську недоторканність та змінити політичну систему на всеукраїнському референдумі. В разі недотримання владою цих вимог громадські організації планують самостійно створити ініціативну групу для проведення всеукраїнського референдуму, на який буде винесено такі питання: скорочення чисельності народних депутатів з 450 до 300, запрова­дження другої (верхньої) палати парламенту, повне скасування депутатської недоторканності, проведення позачергових виборів винятково за мажоритарною системою. Проект резолюції буде затверджений сьогодні в Харкові на конференції громадських організацій — членів «Єдиної соціальної мережі».

Підйом під снігом

Підйом під снігом

До мітингу опозиції Львів готувався заздалегідь. Напередодні на вулицях роздавали агітки–запрошення на акцію, але, схоже, про неї всі небайдужі знали й так. У п’ятницю місто замело товстелезним шаром снігу: громадський транспорт майже не курсував, автівки тонули по вікна, а сніг усе падав. Наступного дня снігоприбиральна техніка й комунальники змогли хоч трохи поліпшити картину, але мороз і сніг все ж аж ніяк не сприяли проведенню «Вставай, Україно!». Хай там як, а «регіонали» згодом закидали львівській владі, буцімто вона прибирала місто лише для опозиційної акції.

Подолавши розкольницький синдром

Подолавши розкольницький синдром

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Відповідно до рішення політради партії «Наша Україна» від 9 лютого 2013 року «Про перереєстрацію членів партії» та згідно з положенням «Про порядок перереєстрації членів партії» голова «Нашої України» Віктор Ющенко закликає однопартійців підтвердити своє членство в партії.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики