Подолавши розкольницький синдром

19.03.2013
Подолавши розкольницький синдром

Відповідно до рішення політради партії «Наша Україна» від 9 лютого 2013 року «Про перереєстрацію членів партії» та згідно з положенням «Про порядок перереєстрації членів партії» голова «Нашої України» Віктор Ющенко закликає однопартійців підтвердити своє членство в партії.

Нещодавно ми стали свідками чергових спроб зсередини знищити нашу партію, але їхнім руйнівним наслідкам ми поставили надійні перешкоди, — йдеться у зверненні. Тепер маємо закріпити нашу перемогу формальною процедурою перереєстрації. Так ми підтвердимо нашу згуртованість, спільність наших цілей та відданість одним цінностям. Кожен має відповісти чесно: ким він є і до якої мети прагне.

Спроби дискредитувати через ЗМІ та остаточно знищити нашу політичну силу тривають. Чіткою відповіддю на них має стати наша консолідація, єдина публічна позиція та віра у наші сили.

Події, які розгорнулися навколо «Нашої України», — це не новина для української історії. Такими способами уже знищено не одну українську політичну силу. Ми впізнаємо цей почерк: спочатку йде системна дискредитація лідера, потім відбувається розкол у партії і її остаточне знищення і забуття. В 1992 році так вчинили з Українською республіканською партією, потім у 1999 році — з Народним рухом України, а зараз намагаються з «Нашою Україною». Переконаний, що політична партія «Наша Україна» вийде з цих випробувань загартованою. Виключені зрадники та провокатори — це складений тест нашої сили та мудрості. Збагатившись цим досвідом, ми і далі продовжуємо свій шлях у політиці, відстоюємо цілі європейської інтеграції, вільної суверенної нації, демократії, політичних та економічних свобод, — ще раз підтвердив незмінність позиції «Нашої України» Віктор Ющенко.

 

Як повідомляє центральний виконком «Нашої України», підтвердження членства у партії (за формою, що подана на партійному сайті і є у виконкомах обласних та районних організацій «НУ»), необхідно направити до 31 березня 2013 року за адресою: Центральний виконавчий комітет політичної партії «Наша Україна», пров. Тараса Шевченка, 18/19, м. Київ, 01001.