Кирил «качає» права

Кирил «качає» права

26 липня в Україні відзначатимуть 1025–ту річницю Хрещення Русі. «Ця знаменна подія буде відзначена в кожному селі, місті та регіоні», — цитує Віктора Януковича його прес–служба. І хоча до дати ще далеко, пристрасті вирують уже нині.

«Бавовну» пустили на металобрухт

«Бавовну» пустили на металобрухт

Херсонський бавовняний комбінат (ХБК) ліквідований як юридична особа. Єдиний «плюс» від ліквідації — повний розрахунок iз зарплат. Сума заборгованості за працю станом на 4 березня становила приблизно 13 млн. грн. Однак подальша доля заводу, швидше за все, вже не буде пов’язана з профільною виробничою діяльністю.

Купіль iз троянд

Купіль iз троянд

Півмільйона троянд та мільйони інших цвітучих зелених насаджень забуяють на київських пагорбах уже цієї весни. Акція «Кожному киянину по троянді», яку започаткував голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов, не омине жоден iз десяти районів столиці. Ще півмільйона троянд «зеленбудівці» планують висадити восени.

Дитина на капустинi

Дитина на капустинi

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У Святошинському районі перед будівлею приватного медичного центру (вул. Крамського, 9) відкрили скульптуру «У вас буде дитина» відомого українського майстра Дмитра Іва.

А ось і не віддам!

А ось і не віддам!

Вибух, який пролунав 4 березня в районі метро «Кловська», коли автівка президента Всеукраїнського єврейського конгресу і власника Першого єврейського міжнародного новиннєвого телеканалу Jewish News One (JN1) виїжджала з двору, сам Вадим Рабинович розцінює, швидше, не як замах, а попередження. За його словами, існує дві версії, які могли стати підставами для замаху. І питання щодо столичного футбольного клубу «Арсенал» тут ні до чого: «З Онищенком (Олександр Онищенко — народний депутат від Партії регіонів) у нас усе домовлено. Скоро він стане президентом клубу».

МОН відправить за кордон

МОН відправить за кордон

Безкоштовно вчитися протягом року в одному з провідних закордонних університетiв дає шанс Міністерство освіти. 1 березня вiдомство Табачника видало наказ №313, яким розпорядилося створити конкурсну комісію з відбору на навчання українських студентів за кордоном, до складу якої увійшли 26 осіб. Очолив комісію перший заступник міністра освіти і науки Євген Сулима.


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Терапія макіяжем

Терапія макіяжем

Напередодні жіночого свята волонтери громадської організації «Амазонки» та журналісти програми «Здорові історї», що виходить на «5–му каналі», влаштували пацієнткам Київського міського онкологічного центру незвичайний подарунок. Вони запросили візажиста та фотографа, аби жінки, зробивши професійний макіяж і світлини, бодай на якийсь час могли відволіктися від своїх недуг. Першою в крісло візажиста зі словами «Зробіть мене красивою» сіла 56–річна Олена. Жінка, яка перенесла операцію з видалення молочної залози, каже, що досі ніколи не користувалася послугами професійних візажиста або фотографа. За іронією долі, така можливість випала в лікарні. Олена дуже вдячна організаторам акції, адже, зізнається, набридло бути хворою пацієнткою, так хочеться побути просто жінкою...

Всі статті рубрики