07.03.2013

24 млрд. євро

капітальних інвестицій освоєно в 2012 році у транспортному комплексі, заявив віце–прем’єр–міністр Олександр Вілкул.

 

7,2 млрд. євро

фінансової допомоги отримає у квітні Греція від Європейського фонду фінансової стабільності на рекапіталізацію банків, повідомив голова фонду Клаус Реглінг.

 

1 млрд. доларів

податку вимагає данська податкова від американської компанії Microsoft за несплату податків із перепродажу місцевої нерухомості, передає телеканал DR.

 

830 млн. євро

на будівництво доріг може не отримати від Євросоюзу Польща через підозру щодо групи польських компаній у ціновій змові, повідомляють польські ЗМІ.

 

74 млн. доларів

штрафу заплатить найстаріший банк Швейцарії Wegelin & Co за сприяння у приховуванні коштів особам, яких підозрюють в ухилянні від сплати податків, пише The Wall Street Journal.

 

60 тис. іноземних студентів

навчаються в Україні, а найбільше охочих вступити до вітчизняних вишів приїжджає з країн Європи і Північної Америки, заявив міністр освіти і науки Дмитро Табачник.

 

259 кандидатів

претендують на Нобелівську премію миру в 2013 році, що є рекордом із часу вручення нагороди, повідомив Норвезький нобелівський комітет.

 

116 років

відзначила днями найстарша жінка у світі японка Місао Окава з міста Осака, яка має трьох дітей віком понад 90 років, передає ІТАР–ТАКС.

 

62% місячного доходу

кияни витрачають на споживчі товари, такі як продукти харчування (30,4%), одяг і взуття (13%), розваги і харчування (11,5%) тощо, свідчать результати опитування компанії UTG.

 

40,4 року

становить середній вік населення нашої держави, а основною причиною смертності є хвороби системи кровообігу, повідомляє представництво ООН в Україні.


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2_desc.inc on line 181