Ахметов, підрахуй!

Ахметов, підрахуй!

У Дніпропетровську — скандал iз приводу виборів, які тут відбувалися минулої неділі. У місті дообирали депутата міськради по округу № 21, який звільнився; ще в шести округах відбувалися довибори до обласної ради.

Ніч без близькості

Ніч без близькості

Переговори Президента Януковича з Володимиром Путіним у резиденції «Русь», що у Тверській області, затягнулися. Почавшись у понеділок по обіді, вони завершилися вчора о другій годині ночі. За годину літак Януковича вилетів на Київ. За інформацією інтернет–видання «Лівий берег», на території Завидова для української делегації виділили окремий особняк, на якому майорів жовто–блакитний прапор і були створені всі умови для того, щоб Янукович у випадку потреби міг залишитися на ночівлю.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Адвокатська арифметика

Адвокатська арифметика

Лише одинадцять діб минуло відтоді, як опозиція розблокувала президію Верховної Ради, а парламентська криза відновилася знову. «Один за всіх і всі за одного! Власенка не здамо. Нікого не здамо!» — так повідомив про чергове блокування трибуни і президії ВР депутат від «Батьківщини» Леонід Ємець. Цього разу обурення опозиції викликав намір більшості позбавити мандата за сумісництво захисника Тимошенко, нардепа Сергія Власенка. Хоча під підстави, окреслені в поданні спікера Володимира Рибака до Вищого адміністративного суду, підпадає більше десятка «регіоналів». Зрозуміло, що поданням щодо Власенка влада відкрила певну «скриньку Пандори»: негаразди, які вириваються звідти, цілком можуть зачепити і провладних обранців. Якщо не сьогодні, то завтра. Утім влада, очевидно, не думає про те, що пиляє гілку, на якій сидить, і навпаки, вважає себе сильною як ніколи. Голова ВР не бажає відкликати власне подання до суду, опозиція не бажає розблоковувати залу, доки на них тиснуть. Тож у хід пішли погрози. Чого варті слова нібито поміркованого Рибака після безрезультатної наради з лідерами фракцій про те, що через день–два більшість готова продемонструвати м’язи: «Я не прихильник бійок... Але депутати більшості налаштовані, що ми розблокуємо силовим методом».

Всі статті рубрики