Блокадний парламентград

Блокадний парламентград

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Учора Верховна Рада знов не працювала. Хоч у сесійну залу «просочилися» група «регіоналів» та комуністів, та сесію ніхто й не збирався відкривати. Опозиція тримає блокаду і непохитна у своїх вимогах до колег iз провладних фракцій та керівництва ВР — забезпечити персональне голосування депутатів.

Три сходинки для України

Три сходинки для України

«Митний союз — дуже серйозний крок, — нагадує єврокомісар з питань розширення та політики сусідства Штефан Фюле. — Ми не можемо взяти зобов’язання в рамках Угоди про асоціацію з країною, в якої немає суверенного права, у якої рішення щодо своєї зовнішньоторговельної політики перебуває не в її руках. Ми не можемо вступити у відносини з Україною, знаючи, що рішення приймаються кимось в іншому місці». Ці слова пролунали на прес–конференції в Брюсселі, яку пан Фюле дипломатично провів напередодні свого візиту до Києва. Таким чином єврокомісар окреслив для вищих українських посадовців, з якими матиме зустріч 7—8 лютого, зокрема Президента Януковича та керівника МЗС Кожари, чіткість переговорної позиції ЄС: або Угода про асоціацію з Європейським Союзом, або Митний союз з Росією.

...Там три гетьмани

...Там три гетьмани

Наступні вибори починаються на завтра після попередніх — це відома аксіома. Відштовхуючись від цього твердження, робимо висновок, що президентські вибори–2015 уже два місяці як тривають, і про їх тенденції можна робити певні висновки. Парламентські «великі перегони» опозиція програла (адже не отримала більшості у Верховній Раді). І якщо вона хоче виграти боротьбу за посаду Президента у 2015 році — значить, має виконати роботу над помилками та відкоригувати свою поведінку. Але, на жаль, поточні події змушують розчаровуватися в діях антивладних сил загалом та фракції ВО «Батьківщина» зокрема як флагмана опозиції.

Всі статті рубрики