На амбразуру повені

На амбразуру повені

Потепління, яке днями прийшло в Україну, несе в собі не тільки радість для тих, хто втомився від зимового холоду, а й рівнозначні небезпеки. За прогнозами синоптиків, зимова погода триматиметься щонайменше ще шість тижнів, що створює напружену гідрологічну ситуацію.

Правильною дорогою ідете, панове

Правильною дорогою ідете, панове

Поки слідчі обласної прокуратури з’ясовують, в які кримінальні ями торік «закатали» понад 800 тисяч гривень бюджетних коштів професійні івано–франківські автодорівці, завзяті прикарпатці власним коштом ремонтують прилеглі до їхніх осель транспортні артерії. Одними з перших приклад вдалого їх благоустрою продемонстрували мешканці вулиці Середньої в райцентрі Косів. Згуртувавшись довкола церковної громади, вони допомогли швидкими темпами здати в експлуатацію міст, що з’єднує їхню вулицю з вулицею Павлика, та відремонтували стічні канави й реставрували тверде покриття дороги. Для цього самі завезли пісок, закупили цемент, знайшли бетономішалку й гуртом завершили важливу роботу, виконання якої за інших обставин довелося б чекати не один рік.

В очiкуваннi експертизи

В очiкуваннi експертизи

У резонансній справі про вбивство судді Зубкова досі не поставлено крапку. Нагадаємо, винними у цьому злочині правоохоронці вважають батька й сина — Дмитра та Сергія Павлiченків. Громадськість думає інакше, тому під судом на підтримку ув’язнених учора зібралися близько півтори сотні людей.

«Коростень» згорів, «Іссик–Куль» — втопився

«Коростень» згорів, «Іссик–Куль» — втопився

Із вогненною стихією, що розбушувалася на суховантажі «Коростень», довелося боротися бійцям відразу трьох рятувальних загонів Державної служби з надзвичайних ситуацій. Тижнем раніше судно прибуло в док Херсонського суднобудівного заводу для проведення ремонтних робіт. На його борту зберігалися десять тонн дизельного палива, а поруч, по обидво боки на сусідніх стапелях, були зашвартовані ще два суховантажі. Якби вогонь дiстався до пального, наслідки могли бути трагічними.

Єнот житиме у «Казці»

Єнот житиме у «Казці»

Не так давно «УМ» розповідала, як у центрі Черкас знайшли єнотоподібного собаку. Хижак через відлигу прокинувся і прийшов у місто у пошуках чогось смачненького. Пухнастого звіра виявили у півтораметровій ямі, потім він став квартирантом Черкаського міського притулку для тварин «Друг». Його керівник Ольга Абукаре розповідала, що найкращим майбутнім для єнота може бути його переселення до заповідника або зоопарку.

Нарізали зеленi

Нарізали зеленi

Податківці виявили фіктивні підприємства, «відкритi» на працівників лісництв. «З цими фіктивними фірмами посадові особи державного лісового підприємства протягом 2011—2012 р.р. уклали низку договорів про виконання робіт із заготівлі, розробки та навантаження деревини за державні кошти», — повідомили «УМ» у прес–службі ДПС у Черкаській області.

Не пускала навіть до вбиральні

Не пускала навіть до вбиральні

Скандал розгорівся у середній загальноосвітній школі №9, розташованій на центральному проспекті, який i досi носить ім’я Карла Маркса. Вибух невдоволення одного з батьків начебто спричинив інцидент просто під час уроку: семирічна школярка чотири рази просилася до вбиральні, але вчителька залишалася невблаганною. «Говорила: тобі памперси треба носити. І ще обзивала дурепою і всілякими такими лайливими словами. Я не втрималася і біля її столу, біля дошки упісялася», — розповіла дівчинка.

Небезпечна стрункість

Небезпечна стрункість

Учениці Харківської школи №102 потрапили до реанімаційного відділення дитячої обласної лікарні з діагнозом «гостре медикаментозне отруєння». Як повідомила директор навчального закладу Ольга Голенкова, перед заняттями восьмикласниці придбали в аптеці пігулки для схуднення, прийнявши їх ще до дзвінка. А вже на четвертому уроці всім чотирьом стало настільки зле, що вчителям довелося викликати «швидку». Наразі життю та здоров’ю дівчат вже нічого не загрожує. Лікарі їх готують до виписки.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Провалитися крiзь землю

Провалитися крiзь землю

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Пройшло лише півроку, вiдтодi як українські дороги доводили до стану «європейських» напередоднi міжнародного футбольного чемпіонату, але знову, як кажуть у народi, «сніг зійшов разом з асфальтом». Невдоволені громадяни змогли «достукатися» до Прем’єра Миколи Азарова, написавши на його сторінці у «Фейсбуці», що на закупівлю деталей до імпортних автомобілів держава щорічно витрачає значні суми грошей, які йдуть за кордон. Микола Янович пояснив, що проблеми з дорожнім по­криттям виникли внаслідок зимових температурних перепадів.

Всі статті рубрики