Півтори години гніву

Півтори години гніву

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Після безуспішних спроб отримати дозвіл на позачергову сесію депутати «Батьківщини», «Свободи» й «УДАРу» провели вчора у Верховній Раді засідання опозиційних фракцій. У сесійній залі зареєструвалися 152 нардепи — 82 від «Батьківщини», 36 — зі «Свободи», 30 — з «УДАРу» та четверо позафракційних. Такої кількості було б цілком достатньо і для легітимної позачергової сесії.

100 тисяч — і навіть говорити не хочу!

100 тисяч — і навіть говорити не хочу!

Днями головний редактор інтернет–видання «Херсонська правда» Тарас Бузак отримав повістку в суд у зв’язку з позовом про захист ділової репутації та відшкодування моральних збиткiв начальнику Дніпровського райвідділу міліції міста Володимиру Мартиненку. З останнім, стверджує у розмові з «УМ» пан Бузак, він навіть не знайомий. А з позовних вимог дізнався, що Мартиненко хоче стягнути з нього моральну компенсацію за публікацію матеріалу про стрілянину в місті, в якій, написала зі слів очевидців «Херсонська правда», міліціонери під час затримання вбили підозрюваного з автомата.

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Володимир Рибак: У Донецьку в 90–х мені було важче, ніж у Раді зараз

Володимир Рибак: У Донецьку в 90–х мені було важче, ніж у Раді зараз

Володимирові Рибаку — 66, а у своїй родині він скоро стане прадідом. Є в нього й інша сім’я, якій він вірний із самого початку, — Партія регіонів. У другій половині 90–х Рибак стояв біля витоків тоді ще Партії відродження регіонів України, був її лідером та співголовою Партії регіонального відродження «Трудова солідарність України», яка за 15 років виросла в нинішню «керівну й спрямовуючу». Він уродженець і колишній мер, звісно ж, Донецька.

Але Рибак, на відміну від «середньостатистичних» «регіоналів», залишається людиною скромною в повсякденному житті. Ще донедавна в нього не було охорони (тепер є за законом). Рибака — екс–віце–прем’єр–міністра, голову парламентського комітету, чільного діяча партії влади — можна було запросто зустріти на дешевому ринку «Столичний» на вулиці Окружній у Києві, де він сам купував городину. І машиною тоді керував сам.

Живе пан Володимир на віце–прем’єрській державній дачі в Кончі–Заспі. Каже: «Плачу за комунальні послуги, все як належить. Але ж вона не моя — ні дітям, ні онукам...» Кабінет Рибака–Голови ВР теж обставлений скромно, без претензій, як було й за попередніх спікерів–«нерегіоналів».

Очевидно, що в президенти Володими Рибак не балотуватиметься, і цим порушить українську політичну традицію, адже в нас кожен спікер пробував штурмувати президентську вершину.

У голови ПР Януковича Рибак багато років був заступником. Саме як перевіреного партійця, на якого можна покластися в період «штормової загрози» перед президентськими виборами 2015 року, Янукович підтримав Рибака на посаду Голови Верховної Ради.

Всі статті рубрики