«Непроханий гість» — на порозі

«Непроханий гість» — на порозі

Вітчизняні лікарі знову застерігають українців про наближення епідемії грипу. За словами головного спеціаліста Державної санітарно–епідеміологічної служби Олександра Заіки, час «Х», найімовірніше, настане наприкінці січня — на початку лютого.

Соборні з кубанцями

Соборні з кубанцями

Учора представницька делегація з російської Кубані у кількості близько двадцяти осіб разом iз прихильниками з українського боку офіційно звернулися до глави держави з тим, щоб погодити доволі несподіваний за сюжетом сценарій відзначення чергового Дня Соборності України 22 січня.

«Я — не Брейвік»

«Я — не Брейвік»

Олександр Курінний, від імені якого днями в інтернеті з’явилося звернення про намір здійснити терористичний акт, розстрілявши одеських студентів–іноземців, своєї провини не визнає і запевняє, що його інтернет–сторінкою в «Живому журналі» скористалися зловмисники.

Вимоги менші, але пізніше?

Вимоги менші, але пізніше?

Звістка про єдиний пакет документів, начебто потрібний для отримання шенгенської візи, в Україні виявилася «качкою». Перевірка новини, проведена «УМ», показала, що нові правила оформлення «шенгену» з 14 січня стосуються лише Російської Федерації.

«Долетів» до мегамонополії

«Долетів» до мегамонополії

«Кому вигідно банкрутство найбільшого авіаперевізника України — покаже час», — переймалася цим питанням «УМ» у попередніх номерах. Не пройшло і тижня, як бліцкриг «АероСвiту» виявив своїх організаторів.

Казки панів Пу... Виконує пан Табачник

Казки панів Пу... Виконує пан Табачник

Міністр освіти, молоді та спорту Дмитро Табачник видав наказ про проведення Всеукраїнського учнівського конкурсу з російської мови з «пушкінською» назвою — «Лукомор’є». Текст документу з’явився вчора на сайті Верховної Ради.

Коли потяг у даль загуркоче

Коли потяг у даль загуркоче

Декілька сотень машиністів та провідників зібралися під Каб­міном, аби оголосити про загальнонаціональний страйк залізничників, який відбудеться, якщо влада не виконає їхнiх вимог. Вимог багато, бо й проблем за останні роки назбиралося чимало.

Всі статті рубрики