Зайшов на хвилинку, заплатив...

Зайшов на хвилинку, заплатив...

«Некафе» — так називається оригінальний заклад для проведення дозвілля, який недавно відкрили в Черкасах на центральному бульварі імені Тараса Шевченка. Тут можна провести вільний час у теплі та комфорті, випити чаю чи кави з печивом.

Будинок для жирафів

Будинок для жирафів

У Харківському зоопарку невдовзі відсвяткує новосілля привезене із–за кордону жираф’яче сімейство. Фундамент для їхнього будинку тут було закладено вже давно, проте, щоб звести стіни спеціалізованого помешкання, у міста не знаходилися кошти.

У Сумах запахло 2004–м

У Сумах запахло 2004–м

Позачергова сесія Сумської міської ради вже давно не була настільки розширеною — у залі просто бракувало місця. Бо ж тема її — ситуація щодо Української академії банківської справи Національного банку України — стурбувала багатьох, а передусім викладачів і студентів.

Солом’яний дух

Солом’яний дух

Уже вдруге в тернопільському Українському домі «Перемога» демонструє­ться унікальна виставка дідухів та інших правічних різдвяно–новорічних символів нашого народу. Експонати виготовлені руками як уже відомих місцевих народних умільців, так і тими, хто лише пробує себе в цьому мистецтві, зокрема учнями і педагогами обласного еколого–натуралістичного центру.

Всі статті рубрики