Зайшов на хвилинку, заплатив...

15.01.2013

«Некафе» — так називається оригінальний заклад для проведення дозвілля, який недавно відкрили в Черкасах на центральному бульварі імені Тараса Шевченка. Тут можна провести вільний час у теплі та комфорті, випити чаю чи кави з печивом. Найцікавіше, що за таке чаювання не треба платити ані копійки. Для відвідувачів «Некафе» напої й солодощі безкоштовні, їх дозволяється з’їдати скільки кому влізе. Офіціантів тут немає, тож кожен, наче вдома, обслуговує себе сам. До кафе дозволяється приходити зі своїми харчами, але пити спиртне і курити тут заборонено. Зате є книги, інтернет, зручні столики та крісла.

Усі відвідувачі «Некафе» платять лише за час, проведений у його затишному приміщенні, атмосфера якого нагадує домашню. І вартість однієї хвилини перебування коштує 33 копійки.

«У майбутньому ми плануємо проведення тематичних вечорів, майстер–класів і художніх виставок. Для цього вже ведемо переговори з молодими і поки невідомими художниками. Хочемо, аби про них дізналися», — ділиться планами з «УМ» директор «Некафе» Олена Ятченя. За її словами, відвідувачами закладу є в основному молоді люди та студенти.