По золото — на цвинтар

По золото — на цвинтар

Моторошні чутки про наругу над останками людей, похованих у сімейному склепі, розбурхували одне з сіл Рогатинського району, поки нащадки померлих не звернулися до райвідділу міліції. Під підозру правоохоронців потрапив 39–річний родич заявників, проте встановити його місцеперебування виявилося не так просто. Лише через кілька днів, як повідомили «УМ» у прес–службі прикарпатської міліції, цього чоловіка вдалося розшукати у місті Бережани сусідньої Тернопільської області. Тоді й випливли на поверхню подробиці цієї історії, не пов’язаної ні з зухвалим криміналом, ні з містикою.

Дешеві смартфони

Дешеві смартфони

У рази занизили ціни на телефони посадовці Сумської митниці та управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції області. На думку прокуратури, держава через їхні дії чимало втратила, тому слідчими розпочате кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем.

Вбили на День янгола

Вбили на День янгола

Минулого четверга, у День свого янгола (Святого апостола Андрія Первозванного) загинув колишній правоохоронець, начальник служби безпеки ПАТ «Мелком» (компресорний завод) 40–річний Андрій Апалькін. Трагедія сталася у центрі Мелітополя о пів на шосту вечора. За словами очевидців, у під’їзді житлового будинку на проспекті Богдана Хмельницького пролунав вибух. Біля дверей люди побачили тіло...

Синдром середньовіччя

Синдром середньовіччя

Минулої суботи вранці, в День працівників суду, від рук неймовірно жорстоких нападників загинули 58–річний суддя Володимир Трофімов, його 59–річна дружина, 30–річний син та 29–річна невістка. Усіх їх спочатку вбили, а потім ще й обезголовили. Причому, за даними експертів, молодшому Трофімову відрубували голову, коли хлопець ще був живим... За допомогу в розкритті злочину обласна міліція обіцяє грошову винагороду — 200 тис. грн.

Всі статті рубрики