З морського пекла

З морського пекла

За повідомленням Генерального консульства України у Стамбулі, у вівторок дипломати відвідували у лiкарнi трьох наших співвітчизників. Там українцям надали медичну допомогу i днями вже виписали. Дипломати також звітують, що забезпечили постраждалим зв’язок iз родичами.

До остаточного рішення

До остаточного рішення

Постанову про тимчасову заборону Олександру Пінаєву працювати винесла суддя Генічеського районного суду Валентина Хоменко. Термін дії постанови розрахований до ухвалення судом остаточного рішення про законність позачергової сесії міськради, на якій більшість депутатів проголосували за дострокове припинення повноважень мера.

За сироту образливо

За сироту образливо

Безпрецедентний випадок принциповості й активності сільської громади щодо захисту одного зі своїх членів демонструють мешканці села Шибалин Бережанського району на Тернопільщині. Кілька місяців тому у ДТП на залізничному переїзді в Польщі, разом із ще вісьмома нашими заробітчанами, загинула 21–річна мешканка цього села.

Позитивний розбійник

Позитивний розбійник

Учора Шевченківський райсуд Києва визнав винним колишнього голову фракції Блоку Черновецького у Київраді Дениса Комарницького у скоєнні розбійного нападу з метою заволодіння майном організованою групою осіб.

Колеснiченко проти червоно-чорного

Колеснiченко проти червоно-чорного

Одному зі скандальних авторів «мовного закону» — Вадиму Колесніченку — і далі не сидиться. Тепер народний депутат хоче заборонити героїзацію людей, пов’язаних з Українською повстанською армією та Організацією українських націоналістів.

Сльоза дитини у Верховнiй Радi

Сльоза дитини у Верховнiй Радi

Держбюджет, проголосований Верховною Радою, став смертельним вироком для 110 000 українців, хворих на СНІД, туберкульоз та гепатит, заявили вчора на брифінгу у парламентi представники організації ЮКАБ, що бореться за лікування смертельно хворих в Україні.

Чи дасть проФФесор на науку

Чи дасть проФФесор на науку

Коли надворі завірюха, особливо не помітингуєш, але це не спинило науковців — учора вони прийшли під стіни Верховної Ради. Декілька сотень співробітників Національної академії наук України зібралися під парламентом, аби вимагати збільшення коштів у бюджеті для потреб науки.

Всі статті рубрики