Серцем із Ю

Серцем із Ю

Юлії Тимошенко вчора виповнилося 52 роки. До харківської лікарні «Укрзалiзницi», де перебуває ув’язнена лідерка опозиції, привітати її з днем народження приїхало близько ста прихильників. Усередину їх, звісно, не пустили («про всяк випадок» міліція взагалі перекрила вхід і припинила доступ відвідувачів до лікарні), тому люди влаштували концерт під вікнами. Співали під гітару «Рідна мати моя», «Лента за лентою» та інші патріотичні пісні, скандували «Юля, з днем народження!», «Юлі — волю!», розтягнули між деревами величезні «привітальні листівки». Навпроти входу в лікарню встановили коробку, в яку всі охочі могли опустити послання лідерці «Батьківщини».

На шляху до 226

На шляху до 226

«Сьогодні в нас поки є заяви 223 депутатів про вступ у нашу фракцію. Робота триває», — повідомив у вчорашньому інтерв’ю газеті «День» керівник фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Ресторан під ялинку

Ресторан під ялинку

На території державної резиденції «Синьогора» в Івано–Франківській області зводять новий ресторан. Про це йдеться у розслідуванні програми «Тендер News» на каналі ТВі.

Мажори? Ні, мажори–тарники

Мажори? Ні, мажори–тарники

Як з’ясували експерти громадської ініціативи «Звідки?», метою якої є інформувати громадськість про політичне фінансування в Україні, наші кандидати–мажоритарники витратили на виборчу кампанію–2012 у кілька разів більшу суму, ніж було зафіксовано в їхніх деклараціях за 2011 рік. Крім того, жоден із провідних кандидатів не організував широкомасштабних кампаній збору коштів із населення на свою участь у виборах, тож похо­дження «виборчих» фінансів є вкрай непрозорим. «Кошти, які витрачали мажоритарники, — це тіньові гроші, які й до сьогодні є таємницею для громадськості», — констатував на вчорашній прес–конференції голова комітету «Рівність можливостей» Олександр Чекмишев. Дослідження проводилося на основі аналізу витрат ключових кандидатів у трьох виборчих округах: №222 — Київ, №42 — Донецьк та №73 — Закарпаття, які разом репрезентують всю електоральну Україну.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики