Вінниччина судиться

Вінниччина судиться

Позавчора Вищий адміні­стративний суд України відкрив провадження у справах за позовами кандидатів від об’єднаної опозиції Наталії Солейко (округ №11) та Івана Мельничука (округ №14) проти ЦВК щодо незаконного, на їхню думку, рішення, яким переможцями на цих округах визнано провладних кандидатів Олександра Домбровського та Віктора Жеребнюка. Нагадаємо, що, за даними протоколів iз мокрими печатками, перемогли саме опозиціонери, але після псування окремих коробок iз бюлетенями та перерахунку голосів ситуація змінилася.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Черкаси: «дежа вю» 2004–го

Черкаси: «дежа вю» 2004–го

Минулих вихідних під час остаточного підбиття підсумків виборів Центрвиборчкомом кандидат від ВО «Батьківщина» по черкаському округу №194 Микола Булатецький був останнім з опозиціонерів, хто не погоджувався на перевибори у п’яти «найпроблемніших» округах. «Арсеній Яценюк, Віталій Кличко, Олег Тягнибок, ви маєте негайно бути тут! Тому що ви не просто не захищаєте голос виборця — ви здаєте десяток мандатів, своїх надійних і вірних бійців. У нас забирають 1,5 мільйона голосів, а в залі немає жодного депутата! — обурювався черкаський БЮТіець. — Сьогодні коїться злочин проти всього українського народу... Я вам офіційно заявляю, якщо ви і далі коїтимете свої злочини, я зроблю ті кроки, які покажуть, що тут не бидло і не раби». «Я скоріше здохну, ніж піду на перевибори», — спересердя заявив Булатецький також у коментарі газеті «Дзеркало тижня». Депутат від БЮТ Сергій Пашинський, який прибув до ЦВК, ледве втримав соратника від радикальних кроків.

Хто стане «офірним цапом»?

Хто стане «офірним цапом»?

Лавринович, Єфремов, Тігіпко, Клюєв чи Порошенко? Саме вони є головними претендентами на посаду Голови нової Верховної Ради. Принаймні такі прогнози озвучували експерти під час учорашнього «круглого столу» в агенції УНІАН.

Всі статті рубрики