Вода «стекла» з виборами

Вода «стекла» з виборами

Так представники місцевої влади вирішили покарати місто за існуючий борг міськводоканалу енергетикам. Як стало відомо «УМ», заборгованість комунального підприємства перед Генічеськими енергетиками становить трохи більше 107 тисяч гривень.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

За межею якостi

За межею якостi

Уже вкотре Україна відзначає Європейський тиждень якості, хоча, по суті, не може похвалитися її високими показниками. За дев’ять місяців цього року було проведено три тисячі експертиз щодо якості та безпеки основних груп продовольчих товарів та продукції закладів харчування.

Ясно, що діло темне

Ясно, що діло темне

Офіційні дані щодо особи вбитого чоловіка з паспортом на ім’я Ярослава Мазурка, якого знайшли у Києві 7 листопада, оприлюднять лише після проведення близько 10 експертиз. За попередніми висновками, експерти побачили «характерні ознаки, які мають місце при самогубстві», а смерть чоловіка настала «в результаті поранення в область скроні».

Ой яка чудова...

Ой яка чудова...

Сьогодні в Україні, де нещодавно прийнятий закон Ківалова—Колеснiченка «вирішив» усі мовні проблеми, і наші російськомовні співгромадяни можуть більше не відчувати комплексу неповноцінності від того, що вони не знають української мови, є привід згадати мову титульної нації. У неї сьогодні щось на зразок «дня народження».

Вибухонебезпечна четвірка

Вибухонебезпечна четвірка

На лаві підсудних у цій гучній кримінальній справі, що слухається в Індустріальному районному суді Дніпропетровська під головуванням судді Вікторії Ігнатенко, четверо молодих людей — донедавна старший викладач кафедри політології Дніпропетровського Національного університету Віктор Сукачов, асистент iз цієї ж кафедри Віталій Федоряк, а також Лев Просвірнін та Дмитро Рева.

Неспортивна поведінка

Неспортивна поведінка

30–річний громадянин нашої держави, гравець баскетбольного клубу «Алмати» В’ячеслав Богданов перебуває в комі в лікарні швидкої медичної допомоги Алмати дванадцятий день поспіль. У спортсмена — закрита черепно–мозкова травма та забій головного мозку. Його стан оцінюється як украй важкий, передає «ТСН».

Всі статті рубрики