РАХУНКОВА ПАЛАТА

09.11.2012

120 млрд. гривень

необхідно вкласти упродовж найближчих п’яти років в оновлення державного парку сільгоспмашин, заявив Прем’єр–міністр Микола Азаров.

5 млрд. євро

нецільового використання коштів Євросоюзом виявила Європейська рахункова палата, йдеться у повідомленні європейських аудиторів.

419 млн. гривень

штрафу, накладеного Антимонопольним комітетом, мають сплатити кiлька компаній, які спеціалізуються на торгівлі лісом, ідеться у повідомленні АМКУ.

25,2 млн. гривень

коштуватиме капремонт покриття стадіону в Міжнародному дитячому центрі «Артек», який планують завершити в грудні, повідомляє «Вісник державних закупівель».

33,4 тис. українців

вакцинувалися від грипу станом на початок листопада, йдеться у повідомленні Держсанепідемстанції.

70% населення

великих міст України має доступ до інтернету. З них 64% користуються всесвітньою мережею удома, а 35% — на роботі, пише «Інтерфакс».

52–річчя

з моменту спорудження і введення в дію першої лінії метро відсвяткував днями Київський метрополітен.

37 років

становить рубіж віку чоловічого щастя, тоді як у жінок «життя тільки починається» у 40 років, дослідили американські вчені.

2,2 тонни

золота купив у населення Національний банк за останні десять місяців поточного року, що вже перевищило минулорічні показники, звітує НБУ.

2–ге місце

зайняли наші громадяни серед іноземців, які в минулому році отримали шенгенські візи, йдеться у статистиці, яку наводить Єврокомісія.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>