Українська мова — кримінальний злочин?

Українська мова — кримінальний злочин?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Українське життя таки багате на несподіванки. Спершу весь світ дивувався захопленню однієї з ОВК «беркутівцями». Звичайних «братків» у цій ролі всі ми бачили вже неодноразово, починаючи з пам’ятних мукачівських виборів майже 10 років тому.

Революція, як прапрабабуся

Революція, як прапрабабуся

Сьогодні Комуністична партія України, не вiдступаючи вiд своїх багаторiчних традицiй, планує відзначити річницю Великої жовтневої революції. Дата, до слова, «кругла» — 95 рокiв. Програма незмінна: о 10–й ранку київський міський комітет Компартії проведе святкову демонстрацію.

Дорогою до церкви зайшов у парламент

Дорогою до церкви зайшов у парламент

Поствиборчий скандал: кандидат у народні депутати, програвши вибори, замовив грейдери, щоб зруйнувати побудовану в рамках виборчої кампанії сільську дорогу. Інформація про таку собі «помсту» бізнесмена Петра Юрчишина, який балотувався по 13–му виборчому округу на Вінниччині і програв іншому самовисуванцю — Миколі Катеринчуку, розповсюдило одне з регіональних інтернет–видань.

Без паспорта не поїдеш

Без паспорта не поїдеш

Міністр інфраструктури Борис Колесніков ініціює введення іменних залізничних квитків, повiдомляє «Інтерфакс–Україна». Купити квиток можна буде за будь–яким документом, що посвідчує особу: паспортом, студентським, військовим квитком та іншими.

Залишила удома, знайшла... у траві

Залишила удома, знайшла... у траві

До нещасного випадку призвела необачність матері. Як розповіли «УМ» у секторі зв’язків із громадськістю Управління МВС у Рівненській області, трагедія мало не сталася, коли мати залишила дитину у квартирі, а сама пішла у продуктовий магазин, розташований на першому поверсі цього ж будинку.

Ходить гарбуз по ефiру

Ходить гарбуз по ефiру

На засіданні Міжвідомчої робочої групи зі створення національної системи маркування телепродукції студенти та викладачі Київського національного університету технологій та дизайну представили на розгляд Національної ради з питань телебачення і радіомовлення проект нових позначок для ТБ–продукцiї.

Дюймовочка народила

Дюймовочка народила

24–рiчна Людмила Сомар має зріст всього 131 см та вагу 27 кг. Днями ця мініатюрна жінка народила цілком здорову дівчинку вагою понад 2 кг. Як розповіли «УМ» у чернівецькому пологовому будинку №2, вона народжувала сама, без допомоги кесаревого розтину, породілля і дитя почуваються добре, і їх уже виписали додому.

Всі статті рубрики