Щоб потрапити до Ріо, Усик має бути на дві голови сильнішим за аматора

Щоб потрапити до Ріо, Усик має бути на дві голови сильнішим за аматора

Про перехід у напівпрофесіональний бокс Олександр Усик говорить неохоче, посилаючись на те, що остаточного рішення ще немає. Однак головний тренер нашої олімпійської збірної та його особистий наставник Дмитро Сосновський каже про участь Усика в WSB як про доконаний факт. Хоча й відзначає, що за останні роки Сашко добряче втомився. «Зараз він перебуває у «розібраному» стані й до тренувань приступить лише за кілька днів, — відзначає в коментарі «УМ» пан Сосновський. — За останні роки він виграв практично все що міг, до того ж, свій боксерський шлях, вісім років тому, він почав із категорії 75 кг».

Бійцівський клуб

Бійцівський клуб

Звучить трохи дикувато, але жереб поточного Кубка країни виявився аж занадто сліпим, оскільки вже на стадії 1/16 фіналу звів «Динамо» та «Шахтар» і «дозволив» пройти в наступне коло одразу п’ятьом командам нижчих ліг, три з яких мали друголігову прописку. Щоправда, їх перебування серед еліти виявилося недовгим. Позавчорашні матчі 1/8 фіналу розставили все по своїх місцях. Продовження вищими за рангом командами атракціону «небаченої щедрості» не відбулося. Із «нетопових» колективів до наступного етапу пройшов лише лідер першої ліги — «Севастополь», який без надмірних зусиль, навіть без головного бомбардира Сергія Кузнєцова, підтвердив свій вищий клас у матчі з представником другого дивізіону — тернопільською «Нивою».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Олександр Усик: Мене повністю влаштовує все, що є в Україні

Олександр Усик: Мене повністю влаштовує все, що є в Україні

Завдяки своєму «оселедцю» та гопаку олімпійський чемпіон Олександр Усик зчинив фурор не тільки в нашій країні, а й у всьому світі. 25–річного кримчанина Міжнародна асоціація аматорського боксу визнала найкращим боксером 2012 року.

А вдома Сашко став не тільки обличчям одного з мобільних операторів, а й відзначився підтримкою провладної партії, членом якої є президент Федерації боксу України Володимир Продивус. Вочевидь від усього цього навантаження Сашко так втомився, що навіть не хоче (чи не має сил) обговорювати своє майбутнє боксерське життя. Щоправда, про навколобоксерські події кореспондентові «УМ» Усик розповідав значно охочіше.

Всі статті рубрики