«Менти вломилися, вішають нові дані!»

«Менти вломилися, вішають нові дані!»

Найбільш кричущим проявом фальсифікацій у мажоритарних округах стало перетасовування результату у виборчому окрузі №132 (Миколаївська область — Первомайський, Арбузинський, Братський, Врадіївський, Кривоозерський райони). Аж через день після підрахунку 100% голосів у Первомайському ВО змінився переможець. Користувачі інтернету позавчора з відвислими щелепами спостерігали за розділом на сайті ЦВК, у якому «постфактум», що кілька хвилин, змінювалися цифри на користь одного з кандидатів. Звісно, це член Партії регіонів.

Occupy міськвиконком!

Occupy міськвиконком!

Понад 300 мешканців Нової Каховки позавчора захопили приміщення міськвиконкому і вчора ще тримали оборону, вимагаючи перерахувати бюлетені за скаргою самовисуванця Івана Винника. Тут, на окрузі №184 у Херсонській області, спливли масштабні порушення закону на користь «регіонала» Миколи Дмитрука, якого визнали переможцем після підрахунку всіх протоколів із перевагою в 98 голосів. Крім інших проявів фальсифікації, представники Комітету виборців України знайшли в приміщенні окружкому, де зберігалися бюлетені, таємні двері, які раніше залишалися непоміченими й неопечатаними. Через цю лазівку відбувалися підтасовки, упевнені люди.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Партія регіонів «здала» Київ,

Партія регіонів «здала» Київ,

Непогано так напакований капіталом після перебування в «молодій команді Черновецького», Олесь Довгий, за даними з різних джерел, позавчора ходив в адміністрацію Президента, аби попросити про підтримку в забезпеченні перемоги на своєму мажоритарному окрузі №214. Але в Януковича Довгому відмовили. Мовляв, за попередні пожертви спасибі, але зараз ти, хлопче, на волі, і за мандат борися самотужки.

Всі статті рубрики