Мотузка для журналіста

Мотузка для журналіста

Кореспондента тернопільської газети «Сво­бо­да» Дениса Захарчука виявили в неділю зранку правоохоронці обласного центру у лісосмузі поблизу міста. Журналіста знайшли повішеним. «Напередодні увечері мати загиблого звернулася до міліції з тим, що вона не знає, де її син. Після пошуків тіло було знайдене на околиці міста. Слідів насильницької смерті на тілі журналіста не виявлено. При ньому були документи, мобільний телефон», — розповідає начальник управління громадської безпеки обласної міліції Василь Облєщук. Диктофон ніби був увімкнений, відтак зараз експерти намагаються відновити запис, адже в суботу в Тернополі пройшов сильний дощ, і техніка зазнала ушкоджень.

Майор «на заставі»

Майор «на заставі»

Екс–майор держохорони Микола Мельниченко знав, що можна не боятися повертатися на Батьківщину. Після того як на початку минулого тижня його затримали просто в аеропорту «Бориспіль», щойно він спустився трапом літака, який прибув зі США, Мельниченка потримали два дні в СІЗО СБУ — і випустили, згідно з рішенням суду. Нагадаємо, що колишнього охоронця Президента Кучми затримали за «страшні гріхи» — йому інкримінували три статті Кримінального кодексу, зокрема й розголошення державної таємниці. Та, очевидно, Мельниченко прибув зі США саме для того, щоб свідчити. Насамперед Генпрокуратура розглядає пріснозвісні «плівки Мельниченка» як важливий доказ у справі про вбивство Щербаня, до якого, на думку ГП, може бути причетною Юлія Тимошенко.

Ні кола ні двора

Ні кола ні двора

У яку халепу неждано–негадано втрапив 30–річний мешканець села Годи–Добровідка Коломийського району, він зрозумів лише тоді, коли на порозі осінніх холодів опинився разом із малолітніми дітьми без даху над головою. До такого плачевного фінішу його підвів підступний кредитор. Спокусившись розклеєними на стовпах оголошеннями про фінансові послуги фізичним особам, чоловік узяв у нього в борг під високі відсотки 20 тисяч гривень, у яких мав нагальну потребу. Як гарантію повернення коштів він, на вимогу «благодійника», надав йому довіреність на користування своїм майном.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Як сніг на голову!..

Як сніг на голову!..

Сьогодні на більшій частині України синоптики прогнозують дощ iз мокрим снігом під акомпанемент сильного вітру, пориви якого досягатимуть швидкості 18 метрів за секунду. Найхолодніше, кажуть в Укргідрометцентрі, буде на заході країни, де температура ледь підніматиметься вище 1–2 градусів тепла. Водночас на півдні країни, там, де проголосували «за стабільність та добробут», збережеться тепла погода, наприклад, у Криму — до 21 градуса.

Всі статті рубрики