Формула ставлення до батьківщини

Формула ставлення до батьківщини

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У віддалену Ярошівку Роменського району машина долає чималу відстань і побиту дорогу — майже під Чернігівщину. Здалеку бачимо помаранчевий намет «Нашої України» та сiльчан, які зібралися поруч, — кандидата чекають на зустріч. І вітають приязно: спасибі, що приїхали. Але потім «на зачин» найголосистіша жінка висловлює цілу низку сумнівів, проблем, претензій... Хоча за тим відчувається бажання бути спростованою, почути щось позитивне, отримати надію.

«Оце накидали шарів, — посміхається Петро Ющенко. — Ну, буду відповідати...»

Щодня нинiшнiй народний депутат i кандидат у народні депутати в мажоритарному окрузі проводить дві–три зустрічі з виборцями. Чи не важкі вони, такі спілкування? «Для мене не важкі, — каже Петро Андрійович, — бо я в цих людей нічого не відняв. Ні я, ні мій брат, ні «Наша Україна».

За «політичного» замовте слово

За «політичного» замовте слово

Тиждень тому Парламентська асамблея Ради Європи встановила визначення терміну «політичний в’язень» за п’ятьма критеріями — затримання у порушення фундаментальних гарантій прав людини або з винятково політичних причин; тривалість затримання більш ніж пропорційна злочину, в якому обвинувачують особу; утримання в дискримінаційних умовах порівняно з іншими з політичних мотивів та затримання в результаті процесу, який був нечесним.

Як «Свободу» «заборонили»

Як «Свободу» «заборонили»

«Суд вищої інстанції визнав законним висловлювання лідера Компартії Петра Симоненка про те, що партія «Свобода» є нацистською організацією» — це повідомлення нардепа–комуніста Євгена Царькова вчора розтиражували багато ЗМІ. У своєму блозі в мережі LiveJournal Царьков написав, що «судова тяганина почалася ще у 2009 році і тривала до недавнього часу, поки Вищий спецсуд із розгляду цивільних та кримінальних справ не поставив фінальну крапку у цій справі».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Перевірте себе у списках виборців!

Перевірте себе у списках виборців!

Із позавчорашнього дня у виборчій кампанії почався новий організаційний етап, до якого можуть і навіть мають долучатися прості громадяни. Цей тиждень і наступний — період, коли можна перевірити свої дані у списку виборців і пересвідчитись, що там усе правильно. А до п’ятниці — тобто до часу, коли до дня виборів лишатиметься два робочі тижні — кожному виборцю мають принести запрошення проголосувати на певній дільниці.

На що не шкода двох мільйонів

На що не шкода двох мільйонів

Цього тижня потенційний виборчий бюлетень для голосування за партійними списками може скоротитися на одну партію, і їх у запропонованому до вибору переліку залишиться 21. Рішення зняти свій список із балотування вчора офіційно заанонсувала «Українська платформа «Собор».

Всі статті рубрики