Без Колліни нема України

Без Колліни нема України

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Останнім часом в українському футболі дещо зріс рівень суперництва за призові місця і... звісно, почастішали випадки звинувачень арбітрів в упередженості та навіть продажності. На питання журналістів з цього приводу в Будинку футболу вчора намагався відповісти голова суддівського комітету ФФУ П’єрлуїджі Колліна.

У пошуках зміни

У пошуках зміни

Останні кілька років своєї каденції на чолі ФФУ Григорій Суркіс активно займався вирішенням тренерського питання в національній збірній. За короткий період підготовкою «синьо–жовтих» до домашнього Євро–2012 по черзі займалося аж троє наставників — Маркевич, Калитвинцев, Блохін. Зі зміною влади в Федерації проблема «коуча» збірної не зникла. Новий очільник ФФУ Анатолій Коньков також змушений сконцентруватися на цій кадровій проблемі, адже Олег Блохін зробив вибір на користь роботи в «Динамо», а тепер ще й потрапив до шпиталю. Доки був здоровий Блохін, наступника йому хоч і шукали, але не форсували цей процес. Та й імена претендентів не озвучувалися. Однак тепер питання постало руба.

Битви київських «птахів»

Битви київських «птахів»

Непарна комплектація другого чемпіонату під егідою ПХЛ призвела до цифрового безладу в колонці «ігри» турнірної таблиці. За таких умов не одразу зрозумієш істинну розстановку сил у «пелотоні». Завдяки більшій кількості проведених матчів офіційне лідерство утримує «Сокіл», хоча чотири поразки в одинадцяти поєдинках — доволі сумний показник для вчорашнього флагмана. Натомість за втраченими очками беззаперечним фаворитом є «Беркут», який програв лише один матч. Позавчора ввечері бронзовий призер минулорічної першості зустрічався зі срібним — «Соколом» — і здобув свою сьому перемогу в новому турнірі.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики