Каблучки по ґратах гатять

Каблучки по ґратах гатять

Навіть ув’язнена, лідерка Об’єднаної опозиції Юлія Тимошенко знаходить способи підтримувати моральний дух своїх соратників і прихильників. Днями прес–служба «Батьківщини» оприлюднила перше після ув’язнення відеозвернення леді Ю до виборців, відзняте в центральній клінічній лікарні «Укрзалізниці» на мобільний телефон її захисником, народним депутатом Сергієм Власенком.

«Знімайся, бо нам доведеться діяти»

«Знімайся, бо нам доведеться діяти»

Черкаські УБОЗівці затримали чоловіка, який погрожував фізичною розправою лідерові обласної опозиції Леоніду Даценку, що є кандидатом у народні депутати по мажоритарному округу №197. І не тільки йому, а і його дітям.

«Наша Україна» пройде до парламенту,

«Наша Україна» пройде до парламенту,

Згідно із соціологічним дослідженням, яке проводив Український фонд «Громадська думка», кількість прихильників «Нашої України» на Захiднiй Українi за останній час зросла на 3%. Соціологічне дослідження проводилося серед мешканців Волинської, Львівської, Івано–Франківської, Тернопільської, Рівненської, Хмельницької, Чернівецької та Закарпатської областей. Із 10 по 25 вересня було опитано 1800 респондентів віком від 18 років і старших.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики