«Гроші» у фаворі

«Гроші» у фаворі

Допоки Нацрада з питань телебачення і радіомовлення разом з Індустріальним телевізійним комітетом готуються до нагородження телевізійників наприкінці листопада статуетками «Телетріумфу», найкращий телепродукт сезону 2011—1012 визначили оглядачі 23 вітчизняних ЗМІ. «Фаворитом телепреси» цього разу став проект журналістських розслідувань «Гроші» каналу «1+1» — за нього віддали голоси 18 експертів.

А за вікном майже літо...

А за вікном майже літо...

Кінець вересня порадує приємним теплом — 23–29 градусів тепла вдень та 9–12 уночі. У західних та центральних областях можливі невеликі дощі, зранку — туман. Вітер південний, південно–східний, 5–10 м/с.

Наше сало їм теж не подобається

Наше сало їм теж не подобається

Росія знову оголосила війну українським продуктам. Починаючи з 4 жовтня, Росспоживнагляд запроваджує тимчасові обмеження на поставку до РФ молочної продукції ТОВ «Моліс», ТДВ «Глобинський маслозавод», ПАТ «Бель Шостка Україна», ТОВ «Данон Дніпро», ЗАТ «Лакталіс Миколаїв» та м’яса (свинини і яловичини) виробництва компаній ДП «М’ясокомбінат Зоря», ТОВ «Компанія Зевс ЛТД» і ПрАТ АПК–ІНВЕСТ.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кривавий «Караван»

Кривавий «Караван»

Середина робочого тижня вразила Київ та всю Україну жахливою подією: позавчора в столичному торговельно–розважальному центрі «Караван», що на Оболоні, покупець розстріляв чоти­рьох охоронців. 31–річний Володимир Бурчак, 28–річний Дмитро Марченко та 30–річний Олександр Завадський загинули на місці. 31–річний Павло Феденков iз тяжкими пораненнями потрапив у Київську міську клінічну лікарню швидкої допомоги на вулиці Братиславській, 3. Його прооперували, але лікарі все ще побоюються за стан його здоров’я. І родичі Павла, і медики від коментарів утримуються. «Ми нічого говорити не будемо, це таємна інформація», — відрізали «УМ» у приймальному відділенні «швидкої».

Всі статті рубрики