РАХУНКОВА ПАЛАТА

28.09.2012

6,9 млрд. доларів США

коштуватиме Україні проведення зимової Олімпіади–2022, йдеться в техніко–економічному обґрунтуванні національного проекту «Олімпійська надія–2022», який підписав глава уряду Микола Азаров.

 

610 млн. євро

кредиту обіцяє виділити Україні Єврокомісія після парламентських виборів, якщо міжнародні незалежні спостерігачі визнають їх вільними та демократичними, пише «Коммєрсант–Україна».

 

65 млн. доларів США

пообіцяв заплатити мільйонер з Гонконгу Сесіл Чао Шецзюн будь–якому чоловіку, який зуміє підкорити серце його 33–річної доньки–лесбіянки Гігі Чао.

 

16 млн. гривень

додатково просить від уряду Державна судова адміністрація для створення посад перекладачів при судах у рамках реалізації так званого «мовного закону».

 

7 млн. українців

— таким є скорочення населення за останні 15 років. А тривалість життя наших співвітчизників на 12—14 років менша, ніж європейців, заявила голова Комітету ВР з питань охорони здоров’я Тетяна Бахтєєва.

 

290 тис. гривень

зобов’язав сплатити телеканал СТБ Апеляційний суд Києва, задовольнивши позов журналіста Османа Пашаєва, який вимагав поновити його на посаді спецкор програми «Вікна–новини», пише «Українська правда».

 

60 тис. доларів США,

або 2,6 тис. гривень на місяць у кредит коштуватиме двокімнатна квартира від держави за урядовою програмою «Оренда з правом викупу», заявив голова правління Державної іпотечної установи Валентин Рибачук.

 

15 % становитиме

подорожчання чаю на українському ринку через неврожаї цього продукту в Шрі–Ланці, Кенії та Індії, що призвело до скорочення поставок, повідомляє ТСН.

 

14 років роботи

відзначила заснована у 1998 році аспірантами Стендфордського університету Сергієм Бріном і Ларі Пейждом найбільша у світі інтернет–компанія Google.

 

4 штами грипу

очікується в Україні вже у листопаді. Для лікування хворих у цілому по державі підготовлено 30 тисяч ліжко–місць, заявив заступник міністра охорони здоров’я Олександр Толстанов.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>