Винен пастух?

Винен пастух?

Позов на 15 міль­йонів гривень готові пред’я­вити... 50–річному пастуху з села Кринки. Саме в таку суму оцінили екологи збиток від лісових пожеж, які три дні бушували в Цюрупинському районі Херсонської області на територіях одразу трьох лісництв.

«Червоний півень» поклював вареники

«Червоний півень» поклював вареники

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Минулої суботи близько 22–ї години в Білій Церкві на Київщині загорілося підприємство торгової марки «Дригало», що належить кандидату в народні депутати по Білоцерківському мажоритарному округу №90 Людмилі Дригало.

Сім метрів під землею

Сім метрів під землею

Працівники МНС врятували 74–річну мешканку Конотопа, витягнувши її з несподіваної пастки. Нею став колодязь глибиною сім метрів, куди бабуся потрапила з необережності. Цілу годину старенькій довелося просидіти в холодній воді, поки нарешті її не знайшли рідні.

Круглий, та не місяць, iз хвостом, та не миша

Круглий, та не місяць, iз хвостом, та не миша

На Херсонщині, в містечку Гола Пристань, пройшов традиційний фестиваль «Український кавун — солодке диво». Найбільшу увагу гостей привернули до себе 95–кілограмовий гарбуз та 36–кілограмовий кавунчик. Саме ці «ягоди» стали переможцями конкурсу на найважчий плід урожаю 2012 року.

Приходьте в музей Діда

Приходьте в музей Діда

У Черкасах нарешті відкрили давноочікуваний музей лауреата Національної премії ім. Т. Г. Шевченка Данила Нарбута, про який давно мріяли шанувальники творчості народного художника України та його родина. Музей відкрито у понеділок на «території» авторитетного на Черкащині обласного Художнього музею.

Всі статті рубрики