Список красний не зірками

Список красний не зірками

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дедалi менше часу залишається до виборів у Верховну Раду. Із наближенням волевиявлення дедалі більше українців розмірковують не над своїми політичними симпатіями, а над тим, чи голосуватимуть вони взагалі. За оцінками багатьох соціологів, майбутні вибори, незважаючи на всю свою значимість для держави, навряд чи породять сплеск громадянської активності. Причина банальна. Повністю відірвані від вітчизняних реалій політики остаточно втратили будь–який зв’язок із народом. Згадуючи про своїх громадян лише у часи виборів, тобто раз у п’ять років, наші можновладці успішно дискредитували самі себе, ставши чимось чужорідним для українців. Так чи інакше, але передвиборча гонка вже почалась, і нетерплячі «слуги народу» наввипередки кинулися роздавати продукти, зніматися у рекламах та залучати ще не політизованих постатей до своїх таборів.

Місія Ірини

Місія Ірини

Екс–глава МВС Юрій Луценко критикує винесення на непрохідні місця у списку «активних бійців» об’єднаної опозиції Юрія Гримчака, Андрія Шкіля та Михайла Волинця, а також відсутність підтримки Тараса Стецьківа, як узг­одженого кандидата по одному з округів Львова. Свою позицію він передає із СІЗО у письмовому вигляді різним ЗМІ.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«УМовно» iнтелiгентна розмова

«УМовно» iнтелiгентна розмова

«Серіал» із мовним законом триває: учора Президент Віктор Янукович провів зустріч із представниками української інтелігенції щодо майбутнього державної мови. Візит до Януковича був організований у кращих «царських» традиціях: делегація відправилася до глави держави аж до Криму. Як розповіла «Українській правді» радник Президента Ганна Герман, квитки на літак усім учасникам зустрічі оплатив меценат Богдан Гаврилишин. Загалом учасників розмови було близько десяти: колишній Президент Леонід Кравчук, поет Іван Драч, голова Всеукраїнського товариства «Просвіта» Павло Мовчан, директор Інституту літератури ім. Шевченка Микола Жулинський, письменниця Марія Влад. Компанію делегатам мали скласти також і наближені до Ганни Герман архітектор Лариса Скорик та Дмитро Стус. Раніше повідомлялося і про участь ректора КНУ ім. Шевченка Леоніда Губерського.

Всі статті рубрики