Любиш відео знімати? Сідай за ґрати

Любиш відео знімати? Сідай за ґрати

Як передає сайт «Дорожній контроль», у відповідь на інформаційний запит заступник начальника Управління ДАІ МВС України Володимир Резніков офіційно заявив, що «всі громадяни, які знімають роботу інспекторів ДАІ, будуть покарані у вигляді 15 діб адміністративного арешту».

Попереду — +42

Попереду — +42

Як і обіцяли синоптики, початок серпня видався спекотним. І найближчим часом похолодання чекати не варто. «До кінця поточного тижня температура підвіщуватиметься щодня. Особливо спекотно буде 5—7 липня. Сильна спека пошириться всією територією України, без винятку. Навіть у західних і північних регіонах стовпчики термометрів показуватимуть 35—37 градусів вище позначки плюс цілодобово. На решті території температура триматиметься вище 35—39 градусів. У східних і південних областях буде і того гірше — понад 40—42 градуси тепла. Можливі дощі лише на півдні, сході та у Криму, але вони будуть зовсім короткочасні і поодинокі», — розповідає «УМ» начальник відділу метеорологічних прогнозів «Укргідрометцентру» Людмила Савченко.

Вона була національним героєм

Вона була національним героєм

У місті Лева поховали ще одного свого світоча. На похорони великої патріотки зібралося немало львів’ян. Церемонія прощання почалася ще 1 серпня у Церкві Св. Климентія, де відбувався парастас за покійною. Наступного дня прощатися з Іриною Калинець громада прийшла в церкву Святої Трійці.

Підводні пороги

Підводні пороги

Громада Миколаївщини відвоювала у місцевих атомників 27 гектарів заповідних земель під будівництво національного парку «Бузький гард». Bepxoвний Cyд задовольнив позов представників громадськості пpoти Kaбінeту Mініcтpів, який свого часу схвалив протиправне рішення. Проте пізніше з’ясувалося, що виконати вистраждане екологами рішення Феміди неможливо, тому що це призведе до аварійної ситуації на самій Південноукраїнській атомній електростанції.

Наша броня всіх захистить

Наша броня всіх захистить

Холдингова компанія «АвтоКрАЗ» у партнерстві з компанією–виробником бронетехніки з Об’єднаних Арабських Еміратів починає розробку нової лінійки броньованих автомобілів. Її першою ластівкою, за інформацією прес–служби холдингу, стане бронеавтомобіль із правим розташуванням керма на базі всюдихода «КрАЗ–5233НЕ» колісної формули 4х4. Оснастять його 330–сильним двигуном Ярославського моторного заводу, хоча і згадане «серце» вантажівки, і коробку передач можуть змінювати за бажанням замовника.

Скалічили на 151 тисячу євро

Скалічили на 151 тисячу євро

Важкі, часом принизливі пошуки справедливості упродовж 14 років нарешті завершилися. Європейський суд із прав людини ухвалив безпрецедентне для нашої держави рішення, зобов’язавши Україну виплатити потерпілому 45–річному Богдану Савицькому, мешканцю села Поточище Городенківського району, 151 тисячу євро. В таку суму служителі Феміди зі Страсбурга оцінили фізичну та моральну шкоду, заподіяну чоловікові міліціонерами в серпні нині далекого 1998 року.

Всі статті рубрики